reklama
angie - niania ok. Wprawdzie juz raz sie starlysmy , bo dawala malej smoczka ciagle mimo, ze mowilam, ze smok jest tylko do spania. W ogole odbylysmy powazna rozmowe, bo jeszcze kilka rzeczy mi sie nie podobalo, ale mysle, ze sie dotrzemy i bedzie super. Na pewno jest bardzo ciepla, fajna, madra osoba, ktora bardzo lubi dzieci. Troche tylko na razie za bardzo sie stresuje i jeszcze nie zna malej tak super jak ja (pewnie ja tez chwilami za duzo wymagam )
i jeszcze jak któraś nie pochwali Amelki że ładna to on, a ona dlaczego nie napisała że jest śliczna ? :-) pokaż mi jej dziecko :-) :-) :-) napewno nie jest ładniejsze .... hihi
a+t dzięki, dostałam tą płytkę i niestety nie dla mojej Amelki. Ona by wścieklizny dostała jakbym tak miała ją zawinąć, myślę ze była już za duża.
a+t dzięki, dostałam tą płytkę i niestety nie dla mojej Amelki. Ona by wścieklizny dostała jakbym tak miała ją zawinąć, myślę ze była już za duża.
Ewe niezły męźulo - mój jest jescze gorszy - ogląda wszystkie dzieci i na zakończenie oglądania mówi do mnie - wiesz co ładne te dzieci ale nasza Marsyia najładniejsza.... Głupi on jest że hohoho. Pewnie ze dla nas najładniesza, no szkoda by bylo zeby dla ojca było ładniejsze inne dziecko. Każde dziecko jest sliczne ale swoje to przeciez swoje. Niekt nie powie o swoim ze jest nie ładne
PS. A Amelka jest i tak śliczna :-) ;-) ;-) ;-)
Ewe a jak nie potrzebujesz tej płytki to mogłabyś mi ją przesłac albo ją przegrać jeśli jednak potrzebujesz. Ja ci przeleję pienążki za przesyłkę i za koszty płytki. Będe ogrmnie zobowiązana gdybys mogła.
PS. A Amelka jest i tak śliczna :-) ;-) ;-) ;-)
Ewe a jak nie potrzebujesz tej płytki to mogłabyś mi ją przesłac albo ją przegrać jeśli jednak potrzebujesz. Ja ci przeleję pienążki za przesyłkę i za koszty płytki. Będe ogrmnie zobowiązana gdybys mogła.
No wlasnie Alusia tez sie wscieka jak ja zawijam, a raczej jak zawijalam, bo juz tego nie robie.a+t dzięki, dostałam tą płytkę i niestety nie dla mojej Amelki. Ona by wścieklizny dostała jakbym tak miała ją zawinąć, myślę ze była już za duża.
reklama
O
Oleńka27
Gość
A mój chłop wczoraj pierwszy raz cały dzień w domku z dzidzią mówi ze sobie proadził ale chętnie bym zamontowała kamerke i zobaczyła jak sie nim zajmuje a potem go opiepszała za niektóe rzeczy bhehehe ale zemie wiedzma nie???
Podziel się: