Kasiunka mi się wydaje że nasze dzieci nie lubą sztucznego mleka ani butli jak ją dostają od MAMY - bo wiedzą że pod bluzką jest ciepły cycul. A jkak są głodne to wszytsko chycą. Jeszcze tak nie było zeby zdrowe dziecko się dało zagłodzic:-)
reklama
Gluszek raczej tak,bo nigdy wczesniej sie nie budzila tak czaesto,ale na 100%nie jestem pewna,glodomorek w ogole z niej jest starszny,ale wiecje niz 150 ml nie zje,a teraz sie tak wycawila,ze je np.100ml przed spanie i za 3,5 budzi sie znowu na papu bo oczywiscie brzuszke pusty,dobrze ze nie spie to moge ja nakarmic,zageszczam mleko,ale to nic nie daje,tyle tylko ze nie ulewa
No to cudwonie mezulkowie sie poprawili
Kasiunka super ze tak wspaniale dal sobie rade
Kate super,ze maz sie budzil do Viktorka
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
No to cudwonie mezulkowie sie poprawili
Kasiunka super ze tak wspaniale dal sobie rade
Kate super,ze maz sie budzil do Viktorka
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Super macie. Oby tak dalej.
Moj idzie na droga zmiane albo ma wolne to wstaje do pierwszego karmienia bo ja jestem padnieta ale budzic go i tak musze ja bo spi jak kamien! Ale czesto jak siedzi w domu to prawie kazde karmienie jest jego.
reklama
Ło Matko! 180 kaszki??? Moja ledwo 120 zjada i zajmuje jej to około15-20min.- w czasie wieczorynki. Musi siedzieć przed TV- wtedy się nie wierci (wiem, że może uczę ją złych nawyków, ale inaczej całe jesteśmy w kaszy
)
Podziel się: