reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

maxin a+t+? ma pewnie dużo nauki i wygląda na to, że jest bardzo przemęczona, bo ma nieciekawy opis na gg :-(
angie mój też chyba nigdy w życiu by tego nie robił, bo tez nie lubi tego paskudztwa ;-)

reklama
DZięki laseczki za słowa otuchy - chyba to tak jest że kazdy ma jakieś chwile załamania - (u mnie nałozyły się choraoa małej i zajebista wizyta wspaniałej teściowej) - odkąd nie ma teściowej odnotowałam znaczna poprawę :)

Angie a u nas właśnie mój mąż obcina małej paznokcie - od urodzenia. Ja obcięłam jej raz tylko jeden paznokietek.
No i oczywiście mój kąpie małą, tzn. tylko częśc w wodzie - bez kremowania itd.

MI też okropnie się marzy żeby chociaż raz sam wstał w nocy:confused: Ale on ma takie spanie że nerwica mnie bierze. Ostatnio obudzilam go w nocy żeby przeniósł małą do łóżeczka bo nie miałam siły. Tak więć obudziłam go, ten wstawał przez 5 minut, wiecie najpierw jedna noga potem druga no i poszedł do łazienki... ja czekam wkurzona czemu jej nie bierze !!! wychodzi z lazienki ubrany, poszedł do kuchni i nastawia wode (druga w nocy) :cool2: wkońcu wołam żeby już ją wzioł bo mnie cholera weźmie. Okazało się, że myslał że budzik obudzil go i że czas do pracy ....:-) :laugh2: :eek:

No tak pewnie duzo sie uczy,wczoraj zauwazylam opis,pewnie juz ma dosc
Gluszek to tesciowa tak psula atmosfere w domu,toksyczna baba:wściekła/y:
Ewa hahaha ale sie usmialam,niezly aparat z meza:-D

tak, biedna a+t ciagle się uczy, chyba jej ciężko. Szkoda że tak daleko od niej mieszkamy, pomogłabym jej... Ale sesja chyba już się kończy :tak:

Ewe, całą rodziną popłakaliśmy się ze śmiechu :-):-):-)

A+t+?, NIE WYMIĘKAJ. TRZYMAJ SIĘ. JESZCZE TROCHĘ!!!!!!!!!

ewe naprawdę z niego aparat :-) :-) :-) :-) Mój ma podobne spanie. Gdybym miała go budzić żeby tylko dał smoczka małej to ona na bank by się całkiem rozbudziła zanim by do niej wstał :-) Stosowałam podobnie jak a+t+? kopniaki :-) :-) :-)

Niezły ten Twój mąż Ewe! :laugh2:
Z tym spaniem to mój odwrotnie. Przez pierwsze dwa miesiące to spała w dużym pokoju na kanapie, bo go mała budziła, a on przecież musiał się wyspać bo chodził do pracy. :no:

reklama
ewe - mo podobnie wstaje jak twój - tylko, ze on jak wstanie to pójdzie do kibla i znowu się położy, zapomninając że wstał.
Moj jeszcze nigdy nie wstawał w nocy do MIrka ( u mnie nie ma sensu bo karmię piersią) - ale nawet jak w nocy MIrek zrobi kupę i sie rozbudzi to nie ma siły, zeby go zwalić - jedynie kopniaki pomagają ( i to nie zawsze) - raz zwaliłam go z łóżka kopniakami na podłoge - to sobie dalej spoał na podłodze. Jak już nic nie pomaga to psikam go zraszaczem do kwiatków :eek: i wtedy od razu wstaje.
W zeszłym tygodniu mnie wkurzył - codziennie wracał z pracy po 19 - a ja tu w domu już przy MIrku kota dostawałąm - bo MIrek mi strasznie marudził. Obiecał mi, że w tym tygodniu będzie zostawał tylko godzinke dłużej. Mam nadzieję, ze tak będize.

Do góry