reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

reklama
Mój mąż od początku zmienia małej pieluchy (sporadycznie), ale od początku się zastrzegł, że kupek zmieniać nie będzie. Wręcz zamykał mnie wtedy z małą w pokoju, żeby nie czuć smrodku (podobno aż go od tego mdli).
Moja Ania rzadko robi kupki - ostatnio raz na tydzień.
Tak się złożyło, że Jarek musiał wyjechać na delegację - najpierw od czwartku do niedzieli; w poniedziałek był w domu i znowu z poniedziałku na wtorek w nocy leciał dalej. I w ten poniedziałek poszłam do pracy, ale tylko na 1,5 h. I właśnie wtedy Ania zrobiła kupkę (czekała 8 dni) i nie miał wyjścia - musiał ją przebrać! :-)
Jak wróciłam to nie mogłam ze śmiechu. Gdybyście widziały ten bałagan - jak po operacji!:szok:

Mój zanim jeszcze Polcia się urodziła zastrzegł, że nie bedzie przewijał. Teraz to obrzydzenie prysło i normalnie ją przewija. Tylko jak jest jakaś prawdziwa awaria to mnie woła.

jA TO JUZ NIE PAMIETAM KIEDY PRZEWIJAM MOJ NATALKE:no: :no: :no:
Dzis mu zapowiedzialm,ze on cal noc wstaje do malej,ciekawe czy sie obudzi,ja ja na bank,ale nic nie bede mowic,moze tylko,kopniaczka zafunduje,tak jak A+t+ MEZOWI,HIHIHHI
A wlasnie gdzie sie podziewa a+t+?????

reklama
Moj to wsumie wszystko robi przy małym opruch obcinania paznokci i UWAGA!...to mnie najbardziej smieszy...powiedział ze nigdy nie bedzie go oliwił oliwka po kompanku bo to pakudctwo jakie tłuste i sliskie...błehehehe:-D

Do góry