reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

oto mój Maciuś w roli taty :)

00035504pk.jpg

00035517gu.jpg

reklama
ale słodkie te bobaski...a wiesz Trini...zazdroszczę CI...tez bym sobie trzecie zafundowała,tak od razu najlepiej..znaczy gdzieś za pół roku,ale mój męzulo w życiu by się nie zgodził do drugiego namawiałam go prawie rok:(poza tym niestety nie stac mnie na to:(((((

kropecka widać ze jest bardzo zakochany w małym :) :) :)

biedronka jak to cię nie stać chyba macie wspólny budzet???on taki anty do dzieci o co z nim chodzi???

Kropecka fajny ten twój maciek - już wiem w kogo się wdał Wiktorek ;D ;D

kurcze faceci jak są młodzi to sa tacy szczupli a potem to się spaślaki roztywają - mój był taki lasek że hohoh, a teraz to mu taki falczek wisi z przodu hehe (PIWKO). Także uwazajcie młodki - faceci po 30 ............. no comment ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

no ja generalnie w domu nie chodzę ubrana :) tzn mam majtki i stanik i to wszystko. a mamy jednopokojową kawalerkę i straaasznie gorąco w domu

kropecka - fajna z nich parka ;)

biedronka - ja cię rozumiem - u mnie to samo :(

kate - a tu nie chodzi o budrzet - bo wiadomo, ze taki jest wspólny tylko też o przyszłość - my mamy mieszkanie 3 pokojowe - a więc mam gdzie umieśćić tylko 2 dzieci ( Ania jest za duża żeby z brzdącem dzielić pokój) - no i oczywiście chodzi też o zapewnienie pewnego startu życiowego - np. trzeba odłożyć sporo kasy na wesele - potem dziecko też chce mieszkać osobno - awięc na mieszkanko itp. - przy dwójce dzieci to sie wyrobimy finansowo -a lee trójka ::) - chociaż ja bym chciaa mieć jeszcze jedno dziecko ( zawsze chciałam mieć trójkę ;) - a mo mąż tylko jedno :( ) - zobaczymy, może za kilka lat znowu go przekonam.
Myślę,że mężczyźni są zbyt wygodniccy - a dzieci wymagają opieki i nie zawsze im się chce.

U nas wygladało to tak: Tatus (czyt. Kuba) bardzo chciał, żeby Marysia okazała się Mikołajem. Niestety w 20 tyg lekarz nas poinformował, że to jednak Marysia.... ;D
Więc mamy mały babiniec, ja, moja córka z pierwszego związku Kasia(lat5), babcia,suka Nala(rok).
A Kuba to prawdziwy babski król! Teraz bardzo kocha naszą Manię i juz nie żałuje, że mała to dziewuszka.
Kuba zajmuje się marysią, nosi ją kiedy ta płacze, kąpie, razem czasem zasypiają...jest naprawdę bardzo kochanym tatusiem... :)
A oto fotki;

reklama
Do góry