reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

reklama
Musze mojego chłopa pochwalić, bo świetnie zajmuje się dziećmi na urlopie. Chciałam właśnie, żeby więcej się nimi zajmował, bo w domu go w zasadzie często nie ma i dzieci nie mają z nim kontaktu. I teraz on lepiej usypia Anię niż ja :-)

Julka jest od urodzenia "tatusiowa". Wg niej mama to konieczność wcześniej miała cycy a teraz smacznie gotuje:-) Tatuś Julię kąpie razem sprzątają czytają oglądają bajki i zasypiają. Muszę pochwalić mojego hasbenda opieka nad Julką na 6+

kasiak no to super, że tak świetnie się Julcią zajmuje. Mój mąż też potrafi wiele zrobić przy dzieciach (oprócz gotowania ;-)) ale zazwyczaj nie ma po prostu na to czasu :-(Jeśli ja jestem w domu to on musi zarabiać za nas dwoje, niestety.... :-(

a moja córcia ostatnio jest tylko moja... nawet nie chce już żeby mąż ją usypiał :-( po prostu jak wychodzę z pokoju to jest taki ryk, że żadne śpiewanie jej nie zagłuszy :no: tylko mama i mama:eek:

Mamy identyko Ola - pomogło jak mój mąż wlazł z Igim do wanny- tak mu się spodobał yte wspólne kąpiele że nie płacze za mną i daje siępołożyć (ja już późnie jnie wchodzę w drogę żeby mu się nie przypominać.

a u mnie sam Mirek upomina sieo tatę - wię Roman nie ma wyboru i MUSI się nim zająć, np. teraz siedza razem i się bawią. :-p

Natalka tez potrafi powiedzic z kim w danym momencie chce byc,oczywiscie tate widzi rzadko,wiec jak jeste w domu to caly czas jest DA DA,:-D

reklama
Do góry