reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

reklama
Musze mojego chłopa pochwalić, bo świetnie zajmuje się dziećmi na urlopie. Chciałam właśnie, żeby więcej się nimi zajmował, bo w domu go w zasadzie często nie ma i dzieci nie mają z nim kontaktu. I teraz on lepiej usypia Anię niż ja :-)

Julka jest od urodzenia "tatusiowa". Wg niej mama to konieczność wcześniej miała cycy a teraz smacznie gotuje:-) Tatuś Julię kąpie razem sprzątają czytają oglądają bajki i zasypiają. Muszę pochwalić mojego hasbenda opieka nad Julką na 6+

kasiak no to super, że tak świetnie się Julcią zajmuje. Mój mąż też potrafi wiele zrobić przy dzieciach (oprócz gotowania ;-)) ale zazwyczaj nie ma po prostu na to czasu :-(Jeśli ja jestem w domu to on musi zarabiać za nas dwoje, niestety.... :-(

a moja córcia ostatnio jest tylko moja... nawet nie chce już żeby mąż ją usypiał :-( po prostu jak wychodzę z pokoju to jest taki ryk, że żadne śpiewanie jej nie zagłuszy :no: tylko mama i mama:eek:

Mamy identyko Ola - pomogło jak mój mąż wlazł z Igim do wanny- tak mu się spodobał yte wspólne kąpiele że nie płacze za mną i daje siępołożyć (ja już późnie jnie wchodzę w drogę żeby mu się nie przypominać.

a u mnie sam Mirek upomina sieo tatę - wię Roman nie ma wyboru i MUSI się nim zająć, np. teraz siedza razem i się bawią. :-p

Natalka tez potrafi powiedzic z kim w danym momencie chce byc,oczywiscie tate widzi rzadko,wiec jak jeste w domu to caly czas jest DA DA,:-D

reklama
Do góry