reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

Nasza Julcia to tez coreczka tatusia. Nie sadzilam ze oboje tak oszaleja na swoim punkcie. A moze po prostu po calym dniu spedzonym ze mna Julcia ma mnie po prostu dosc? Jak by nie bylo to od momentu powrotu Przemka z pracy do polozenia Julci spac niunia jest praktycznie caly czas na rekach u taty. Tata musi wykapac, tata musi nakarmic :) a mama ma chwile dla siebie hihi
url]

reklama
i oczywiscie nie udalo mi sie wkleic zdjecia. no szlag mnie zaraz trafi. Od kiedy forum jest w nowej wersji to mam z tym proooblem :(

Natalka wczoraj spedzila dzien z tata,rano zabral ja na zakupy do stryja i dzadka na kawe.To byl ich pierwszy taki wypad,Dziunia przyjechla tak zmeczona,spala 2,5h,a potem zaczela w koncu raczkowac do przodu,szok:szok: i gada ja na jetadmwczora to tylko dada

reklama
Moj tez tak raczkował do tyłu przed tym jak zaczął czworakowac:tak: Własnie tak to wyjasniła Abryz: Do tyłu przemieszczanie sie to raczkowanie jak sama nazwa wskazuje a to co sie potocznie nazywa raczkowaniem to czworakowanie jest:-)

Do góry