reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

napiszę tu bo akurtat otym bylo - ledwo co wócilam z rtego Wrocławia - wrcałysmy 6 godizn ( a tam jechałm zaledwie 2,5) - KOSZMAR - jeszcze musialam zabrać koleżanki z dorgi bo koleś rozwialił im auto. Normalnie jechałyśmy we 4 - każda na kacu i ledwo cożywa ze starchu - snieżyca, wyprzdzajace tiry - co 10 km rozbite samochody..... Zamieć, wietrzysko a potem jeszcze noc!!!! Brrrr nigdy więcej!!!!

reklama
Brrrr Głuszek współczuje i dobrze ze już jestes w domku cała i zdrowa:tak:

Mężuś poszedł z dzieckiem i psem na spacer.A ja siedzę nad bb, zamiast robić obiad:-p .Mam nadzieję,że osłonił małą bo nad morzem bardzo wieje. Pozdrowienia z Gdyni dla mamuś z bb!

maxin, dzisiaj w radiu stwierdzili, że zimy to praktycznie nie będzie - bo te kilka dni śniegu to trudno zimą nazwać... w Bydgoszczy to w ogóle ze 3 dni tej "zimy" były...

reklama
Głuszek dobrze ze przezyłyscie:eek: :tak: U mnie dzis tesciowa po raz pierwszy poszła na spacer z małym bo on sie jej boi ale spał cały czas wiec spacerowała z nim z 1,5 h a ja sie jeszcze kułam przed egzaminem. Narazie juz po ale jeszcze 1 został zaległy tylko nie znam jeszcze terminu...

Do góry