reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a+t+? to świetnie, że Tomek zajął się Alą a Ty możesz się spokojnie pouczyć. To naprawdę dużo daje. Powodzenia na sesji i w pisaniu pracy :-)
kasiunka w końcu nie wzięliśmy wózka, choć ja bardzo chciałam, ale niestety nie zmieścił się nam w aucie :-( :-( :-( Niekiedy naprawdę by się przydał, no ale jakoś radziliśmy sobie inaczej.
Muszę pochwalić Tomka, bo zajął się Anią żebym mogła z Karolinką pojeździć sobie na nartach. I wyobraźcie sobie, że Ania zaczęła mówić tata jak byłam na nartach Tatus jest bardzo dumny :-)
kasiunka w końcu nie wzięliśmy wózka, choć ja bardzo chciałam, ale niestety nie zmieścił się nam w aucie :-( :-( :-( Niekiedy naprawdę by się przydał, no ale jakoś radziliśmy sobie inaczej.
Muszę pochwalić Tomka, bo zajął się Anią żebym mogła z Karolinką pojeździć sobie na nartach. I wyobraźcie sobie, że Ania zaczęła mówić tata jak byłam na nartach Tatus jest bardzo dumny :-)
dzieki, dzieki :-) Moj czas niestety sie juz konczy... (ale to zabrzmialo, jakbym miala zaraz zejsc z tego swiata hehe)
Za 2 h jade z powrotem do domu. W Gdansku tak wieje podobno, ze Tomek wracal sie ze spaceru i Ala pospala 5 min (zawsze spi ponad 2 h), potem w domu nie mogla zasnac i wyla godzine az Tomek stwierdzil, ze odpuszcza jej juz spanie. Kurcze, jednak nie moglo byc tak pieknie do konca... ;-)
P.S. Trzymajcie kciuki, zeby mnie nie wiatr nie wywalil z drogi, bo mam juz na sama mysl pietra. W ta strone tez ledwo dojechalam.
Za 2 h jade z powrotem do domu. W Gdansku tak wieje podobno, ze Tomek wracal sie ze spaceru i Ala pospala 5 min (zawsze spi ponad 2 h), potem w domu nie mogla zasnac i wyla godzine az Tomek stwierdzil, ze odpuszcza jej juz spanie. Kurcze, jednak nie moglo byc tak pieknie do konca... ;-)
P.S. Trzymajcie kciuki, zeby mnie nie wiatr nie wywalil z drogi, bo mam juz na sama mysl pietra. W ta strone tez ledwo dojechalam.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a+t+? najważniejsze, że córeczka pobyła sobie z tatusiem i na pewno nie było jej źle a ty sobie odpoczęłaś i pouczyłaś się trochę. Mam nadzieję, że szczęśliwie zajechałaś do domu.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kasiunka nam się naprawdę udało i z pogodą i ze śniegiem. Wprawdzie śnieg był sztuczny, ale wystarczyło nam go na tyle, że cały tydzień jeździliśmy na nartach :-) Poza tym było słonecznie i ciepło, więc dzieci z przyjemnością śmigały Musieliśmy tylko w czwartek zmienić stok, bo nasz zamknęli z powodu braku śniegu.
reklama
czarownica
Fanka BB :)
a+t podziwiam Cie bo ja tez musze pisac prace nauki przedemna full ale jak narazie uciekam od tego wszytkiego!!!!!
dojechalas nie wywialo Cie!!
dojechalas nie wywialo Cie!!
Podziel się: