reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Najlepsze sklepy dla naszych dzieci!!! POLECAMY

reklama
Jeżeli jest ktoś z sosnowca, dąbrowy czy okolicy - polecam "odlotowy kufer " na dworskiej w Sosnowcu. Jest to ciucholand ale ciuszki mają pierwszy gatunek, niezniszczone i tanie.

A ja polecam Studio Barw: świat dziecka online ze względu na duży asortyment jeśli chodzi o meble i akcesoria do pokoju dziecięcego. Mają też bloga dzięki któremu dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy np o materacach, nawilżaczach powietrza, urządzeniu pokoiku - gratka dla przyszłych mam poszukujących nowych rzeczy do nowego pokoiku :rofl2:

W Ursusie zapraszamy do naszego salonu w Factory. Sklep Besta Plus znajduje się w nowej części, tuż koło kawiarni.
Jesteśmy polską rodzinną firmą produkującą (w Polsce) i sprzedającą odzież dziecięcą. Kupując nasze produkty można liczyć na znacznie lepszą jakość niż w sieciówkach, a ceny są niewygórowane. Od rodziców dla rodziców :)
Oczywiście mamy także sklep w internecie: Besta Plus Retail - sklep z ubraniami dla dzieci - odzież dziecięca

Jeżeli mowa o dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych dla naszych dzieci,to warto dodać również MakowaPanienka.com gdzie znajdziecie szeroki wybór akcesoriów,zabawek i ubranek dla dzieci w rozsądnej cenie:)

To ja również polecę sklep studio barw ze względu na stały kontakt z obsługą, możliwość zamówienia projektu i dużą ofertę, no i oczywiście rabaty które można wynegocjować. Jest to sklep głównie z meblami dla dzieci i akcesoriami

reklama
Dzięki za wszystkie adresy,na pewno teraz w styczniu będą potrzebne,bo wiele sklepów organizuje promocje,wyprzedaże. Z naszej strony możecie liczyć na pomoc podczas wyboru pościeli do pokoju swojego dziecka :)

Do góry