reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Najlepsze sklepy dla naszych dzieci!!! POLECAMY

reklama
Jeżeli można polecić dobry i godny zaufania sklep internetowy z artykułami dla dzieci,to zapraszam także do nas,mamy szeroki wybór a miła i fachowa obsługa zawsze chętnie służy swoja pomocą:)

Noi co ??? !!! jak założycielka posta przewidziała wywaliło mnie... :/

kiddostate !!!

]

same znajdziecie :) więcej nie pisze bo mnie wywali

Niestety akurat tej strony o której piszesz nigdy nie słyszałam i ciężko mi się wypowiedzieć,nie mniej jednak u nas w dalszym ciągu możecie znaleźć ciekawe promocje:)

Teraz z okazji nadchodzącej jesieni przygotowaliśmy szereg ciekawych promocji na artykuły dla dzieci,w razie pytań oczywiście służymy pomocą na forum.

Jeżeli mowa o odzieży dla naszych dzieci oraz sklepach internetowych,to warto zajrzeć również do nas,akurat tym się zajmujemy i mamy ubranka z bajkowymi motywami. każde dziecko będzie bardzo zadowolone:)

reklama
Nie jest łatwo znaleźć sklep z idealną ofertą, czyli taką która łączy doskonałą jakość produktów z dobrymi cenami. Chyba każdy rodzic szuka właśnie czegoś takiego. Rozsądne ceny są bardzo ważne, w końcu dzieci bardzo szybko wyrastają ze swoich ubranek. Ale często tanie znaczy bardzo słabej jakości. Chociaż na szczęście nie zawsze, trzeba po prostu trafić na odpowiedni sklep, współpracujący z najlepszymi producentami odzieży dziecięcej. Dobrze, że można tu wymienić się informacjami na temat sprawdzonych sklepów i zaufanych producentów. Ja mogę polecić sklep internetowy dla dzieci MamiTati.pl - Internetowy Sklep Dla Niemowląt i Dla Dzieci, bo oferuje szeroki wybór niedrogich, ale dobrych jakościowo ubrań dla najmłodszych. A jeśli chodzi o producentów to mogę polecić polskich producentów takich jak na przykład Dany.

Do góry