reklama
1
174974
Gość
Witajcie! Ja polecam gorąco sklep dziecięcy TERJAN w Wieluniu. Byliśmy ostatnio tak z ciekawości zobaczyć wózki, od wejścia zostaliśmy przywitani przez miłą Panią sprzedawcę. Po zapytaniu czego poszukujemy, powiedzieliśmy, że z ciekawości przyszliśmy obejrzeć wózki ale zakup jest jeszcze bardzo daleko przed nami i póki co nie będziemy kupować. Pani na to i tak nas nie opuściła, oprowadziła nas po dziale z wózkami, opowiadała o zaletach i wadach każdego wózka, dodatkowo dużo powiedziała nam o fotelikach samochodowych. Z pewnością tam będziemy kupować wózek, ze względu też na ceny, mają nawet niższe niż w internecie.
Ja polecam sklep internetowy z różnymi rzeczami dla dzieci, od mebli po zabawki agallo-kids.pl
To może i ja się dołączę i powiem, że niedawno kupiłam swoją pierwszą chustę do noszenia dziecka w sklepie Luna Dream. Na początku miałam trochę problemów z wiązaniem, ale szybko się nauczyłam. Po pierwszym spacerze okazało się, że to chyba najwygodniejszy sposób na przechadzki z dzieckiem jaki istnieje!
Jeśli chodzi o ubranka to najczęściej kupuję na nicponkids.pl - ubranka nie drogie a mimo to są dobre jakościowo, co dla mnie jest priorytetem często mają promocje więc często korzystam
reklama
Podziel się: