reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Najlepsze sklepy dla naszych dzieci!!! POLECAMY

Witam
Fajny sklepik znajdziecie na www.dzieciecy24.pl. Oferują różny asortyment dla maluszków jak i starszaków. Ceny przystępne - często tez organizuja promocje (warto zapisać się do newslettera). Szybka przesyłka. Ja polecam! Nawet na święta dali z siebie wszystko i zamówiony towar 3 dni przed Wigilią dotarł bez problemu :-)

reklama
Pontipino.pl ma świetną ofertę dla dzieciaków, uwielbiam te zabawki, bardzo rozwijają wyobraźnię i są fajnie wykonane. ostatnio kupowaliśmy małemu taką wyścigówkę do montowania z B.Toys, bardzo fajna, zwłaszcza jeżeli chodzi o wzmacnianie zdolności manualnych ;)

Teraz generalnie rzecz biorąc warto poszukać ciekawych promocji i rabatów w dobrych sklepach internetowych,gdzie znajdziemy wszystkie niezbędne artykuły dla naszego dziecka w niższej cenie,w tym także te do urządzenia,aranżacji jego pokoju:)

Z żoną szukając ostatnio wyposażenia pokoiku dla naszego nadchodzącego dzieciątka trafiliśmy na sklep nikola.sklep.pl Mają bardzo ładne i solidne mebelki oraz duży wybór pościeli. Jesteśmy zadowoleni z zakupów i naprawdę szczerze możemy polecić.

Witam,
Ja jestem autentycznie, sympatycznie zaskoczona zakupami w Link do: Mamy to my.

Kupowałam tam Link do: Magnetyczna walizeczka tablica znikopis 4w1, Janod - nie dość, że dostałam paczkomat za darmo(mieli jakąś promocję) to jeszcze właścicielka napisała mi odręczne podziękowanie za zakupy i dostałam czekoladki Lindta jako niespodziankę w przesyłce(nie pisali nic o tym przy zakupach).

Nie wiem jak Wy ale do tej pory nie spotkałam się z czymś takim kupując zabawki dla dziecka. W każdym razie następne zakupy też tam zrobię(widziałam tam całkiem fajną torbę dla mamy Link do: Glam Label Torba dla Mamy Signature Aqua turkusowa, Lassig wygląda obłędnie, ale niestety ta cena :( )

pozdrawiam
Andżelika

Dziękuje mamy za wszystkie rady i wpisy :) jesteście skarbnicą wiedzy i mogłam poznać nowe sklepy. Ja ostatnio kupowałam w sklepie prosiaczek.sklep.pl i byłam bardzo zadowolona ze względu na szybką wysyłkę i pancerne opakowanie produktów :)

reklama
Do góry