reklama
figa777
Mateuszek i Kubuś
Cześć dziewczynki :-)
Co do Oilatum i jego pochodnych to słyszałam, że powinno się go stosować gdy maluszek ma kłopoty ze skórą. Jest to preparat bardziej leczniczy i jak ze skórą jest wszystko dobrze, to nie należy go używać. Tak mi zalecała położna prowadząca szkołę rodzenia.
Ja do mycia ciałka i główki kupiłam Mustelę
Co do Oilatum i jego pochodnych to słyszałam, że powinno się go stosować gdy maluszek ma kłopoty ze skórą. Jest to preparat bardziej leczniczy i jak ze skórą jest wszystko dobrze, to nie należy go używać. Tak mi zalecała położna prowadząca szkołę rodzenia.
Ja do mycia ciałka i główki kupiłam Mustelę
figa777
Mateuszek i Kubuś
A mi właśnie położna poleciła żeby stosować Oilatum soft
To widać, że co położna to inna życiowa mądrość ech...
malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
Napewno oilatum,emolium itp nie zaszkodzą,a wręcz przeciwnie.
my uzywamy emolium jak dziewczynki maja suchą skóre-chocby teraz,i naprawde jest niesamowita poprawa.jak jest wszystko ok to uzywany lawendowego balsamu Johnsona - z przyczyn czysto finansowych nie ukrywam....
my uzywamy emolium jak dziewczynki maja suchą skóre-chocby teraz,i naprawde jest niesamowita poprawa.jak jest wszystko ok to uzywany lawendowego balsamu Johnsona - z przyczyn czysto finansowych nie ukrywam....
yenefer
Fanka BB :)
mam słówko do dziewczyn które nie kupiły jeszcze fotelika samochodowego z przedziały 9-18kg. Moje dziewczynki wreszcie zaczęły pewnie siedzieć więc wybraliśmy się po fotelik. Już dawno miałam upatrzony Maxi Cosi Tobi. Miał wszystko super! Dla mnie ideał. Pojechaliśmy do sklepu no i zonk!! Fotelika nie można zaczepic w naszym samochodzie bo mamy za krótkie pasy!! W efekcie przynieśliśmy Maxi cosi Priori - ta sama historia. Potem przymierzyliśmy Romera - tym razem fotelik bardzo niestabilnie "latał". Ostatecznie kupiliśmy norweskie foteliki Be Safe i jestem z nich na prawdę zadowolona. Choć serce zostało przy Tobi
Generalnie mam taką radę żeby nie kupować fotelika w ciemno tylko KONIECZNIE przymierzyć go do samochodu. Nawet nie wiedziała że tak trudno dobrać odpowiedni fotelik.
Fotelik jest taki:
Generalnie mam taką radę żeby nie kupować fotelika w ciemno tylko KONIECZNIE przymierzyć go do samochodu. Nawet nie wiedziała że tak trudno dobrać odpowiedni fotelik.
Fotelik jest taki:
Ostatnia edycja:
yenefer
Fanka BB :)
oj tak, wydatek spory - my zapłaciliśmy za nasze 730zł/szt.
reklama
Podziel się: