reklama
FOTELIK CARETERO DIABLO HIT CENA GRATISY w24h (1373511152) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam taki, nie patrzyłam na cene i firme, chciałam żeby miał stabilną głowke, poziom regulacji oparcia i zagłowka, i materiał oddychający, i ze wszytskich które oglądałam jako jedyny miał oddychający materiał, ale tylko ten pomaranczowy kolor, dla mnie to było ważne bo po dłużeszej jezdzie dzieciak zapocony i choroba gotowa.
Jestem z niego zadowolona. :-)
Jechalismy na świeta i ładnie w nim spały.
Wszystko co firmowe drogie, co nie znaczy lepsze.
ja mam taki, nie patrzyłam na cene i firme, chciałam żeby miał stabilną głowke, poziom regulacji oparcia i zagłowka, i materiał oddychający, i ze wszytskich które oglądałam jako jedyny miał oddychający materiał, ale tylko ten pomaranczowy kolor, dla mnie to było ważne bo po dłużeszej jezdzie dzieciak zapocony i choroba gotowa.
Jestem z niego zadowolona. :-)
Jechalismy na świeta i ładnie w nim spały.
Wszystko co firmowe drogie, co nie znaczy lepsze.
Ostatnia edycja:
Czytam o fotelikach i powiem wam, że my kupilismy foteliki 9-18kg CHICCO XPLUS 1 i równiez jestem bardzo zadowolona z zakupu. kupowaliśmy je na Allegro i zgadaliśmy się ze znajomymi i zamówiliśmy 3 szt, wiec za przesyłkę nie płaciliśmy. Za dwa zapłaciłam 600zł.
YENEFER czy Ty napewno zapłaciłaś 730zł za sztukę?????
YENEFER czy Ty napewno zapłaciłaś 730zł za sztukę?????
yenefer
Fanka BB :)
justyś tak, zapłaciłam dokładnie tyle ile napisałam. Nie wiem ile wy jeździcie ale my mieszkamy poza miastem i jeździmy bardzo dużo, nawet po głupią spożywkę jedziemy samochodem. Co więcej często przekładamy foteliki pomiędzy samochodami i potrzebowaliśmy czegoś solidnego. Ponadto mamy daleko rodziców i często robimy do nich wycieczki po kilkaset km. Ja wiem że Wasze foteliki wcale nie muszą być gorsze niż moje, ale dla spokoju swojego sumienia postanowiliśmy z mężem kupić produkt który brał udział w crashtestach i ma certyfikaty ADAC i inne. Wiem że zaraz napiszecie że to nie fotelik zabija tylko prędkość - i zgadzam się z tym ale czuję się bezpieczniej wiedząc że mam produkt z najwyższej półki.
Pozdrawiam świątecznie
Pozdrawiam świątecznie
najpier sie witam poświątecznie i trafilam do pierwszego nieczytanego tematu...
Ja kupilam te foteliki o któe pytalam - coneco zenith side armor o takie jak tu
z przygodami bo najpierw sie okazalo ze maja inny napis ( coneco robi tez za granice i pod inna nazwa - sprawdzilam u producenta), potem ze czerwony nie ma wzmocnien bocznych, na ktorych mi zalezalo, w koncu zamowilam zielony bo nad tym tez myslalam i okazal sie bardziej zywy kolor niz na zdjeciach. Coz, tak sie kupuje przez internet... Dzzieciaki siadaly w nich tylko w domu i byly bardzo zadowolone, ale zobaczymy po pierwszej wycieczce, juz niedlugo jedziemy do dziadkow.
Ania, mowia ze lepiej dzieci najpierw posadzic w foteliku zeby zobaczyc czy wygodnie i czy beda chcialy w nim jezdzic, ale ja mysle ze to przeciez zalezy od tylu rzeczy, chociazby od humoru dziecka, raz mu sie cos nie spod]oba i na tym decyzje oprzec?
yenefer, z tym mierzeniem do auta to tylko zaluje ze nie sprawdzilam, bo okazuje sie ze juz teraz miedzy fotelikami sie ni e zmieszcze Nie wiem jak inne moze zawsze jest tak ze jak juz jada dwa foteliki to nie ma miejsca pomiedzy nimi? Z tymi o-13 bylo ciasno w pandzie to zmienilismy samochod, teraz juz nie ma szans A moze wszystkie foteliki dalyby ten sam efekt, pocieszcie mnie...
Ja kupilam te foteliki o któe pytalam - coneco zenith side armor o takie jak tu
z przygodami bo najpierw sie okazalo ze maja inny napis ( coneco robi tez za granice i pod inna nazwa - sprawdzilam u producenta), potem ze czerwony nie ma wzmocnien bocznych, na ktorych mi zalezalo, w koncu zamowilam zielony bo nad tym tez myslalam i okazal sie bardziej zywy kolor niz na zdjeciach. Coz, tak sie kupuje przez internet... Dzzieciaki siadaly w nich tylko w domu i byly bardzo zadowolone, ale zobaczymy po pierwszej wycieczce, juz niedlugo jedziemy do dziadkow.
Ania, mowia ze lepiej dzieci najpierw posadzic w foteliku zeby zobaczyc czy wygodnie i czy beda chcialy w nim jezdzic, ale ja mysle ze to przeciez zalezy od tylu rzeczy, chociazby od humoru dziecka, raz mu sie cos nie spod]oba i na tym decyzje oprzec?
yenefer, z tym mierzeniem do auta to tylko zaluje ze nie sprawdzilam, bo okazuje sie ze juz teraz miedzy fotelikami sie ni e zmieszcze Nie wiem jak inne moze zawsze jest tak ze jak juz jada dwa foteliki to nie ma miejsca pomiedzy nimi? Z tymi o-13 bylo ciasno w pandzie to zmienilismy samochod, teraz juz nie ma szans A moze wszystkie foteliki dalyby ten sam efekt, pocieszcie mnie...
Ostatnia edycja:
iws
My po wieu przymiarkach zdecydowaliśmy się na Espiro Optima Pro. Dziewczyny zadowolone, regulacje do spania (co dla nas bylo niezmiernie ważne bo jak tylko usiądą w samochodzie to juz śpią), łatwy montaż. W dłuższą trasę jeszcze nie jechaliśmy -powyżej 100km - więc pod tym względem nie mam zdania jak się zachowują i jak dziewczyny w nim będą się czuły. Jak do tej pory jest ok.
A co do wyborów - to jest indywidualna sprawa. My też na początku zakładaliśmy zakup innych ale po dopasowaniu do samochodu i po wsadzeniu dziewczyn nasze preferencje się zmieniły i ostatecznie mamy foteliki o których jakoś specjalnie nawet nie czytaliśmy, ale które przy ostatecznej decyzji wygrały. Najlepiej samemu zastanowić się na czym nam zalezy i dopasowac ofertę z rynku do naszych oczekiwań.
A co do wyborów - to jest indywidualna sprawa. My też na początku zakładaliśmy zakup innych ale po dopasowaniu do samochodu i po wsadzeniu dziewczyn nasze preferencje się zmieniły i ostatecznie mamy foteliki o których jakoś specjalnie nawet nie czytaliśmy, ale które przy ostatecznej decyzji wygrały. Najlepiej samemu zastanowić się na czym nam zalezy i dopasowac ofertę z rynku do naszych oczekiwań.
yenefer
onna my mamy duży samochód i nie zmieściłabym sie między fotelikami. Poza tym nawet nie zakładałam że będę jeździła, bo przecież jeżdżą przodem i zawsze mogę się do nich odwrócić i "zagadać".
iws my też wybraliśmy całkiem inny niż zakładaliśmy
iws my też wybraliśmy całkiem inny niż zakładaliśmy
reklama
Podziel się: