Jadran
Fanka BB :)
Wygląda na to,że nie do końca masz rację:
Blanka – Wikipedia, wolna encyklopedia
Blanka – Wikipedia, wolna encyklopedia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj tak, chociaż na początku bardzo chciałam Seweryna ale mężuś się uparł...jeśli kiedyś będę miała córcie to czekają imiona Klara lub Kinga :-)A mój synek ma na imię Kamil. I to jest dla mnie najpiękniejsze imię a świecie.
U nas do wyboru dla chłopca padły imiona Kubuś i Kacper i wybraliśmy Kacpra ze względu że wydawało nam się to imię dosyć rzadkie ( nie znam żadnego Kacpra a mój P tylko jednego ) ale teraz chodząc po galeriach handlowych cały czas słyszę jak mamusie wołają swoich Kacperków;-) coż może wcześniej poprostu nie zwracałam na to imię takiej uwagi jak teraz a dla dziewczynki miało być Natalka Roksana bądź Nicola :-)