reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Najczęstsze imiona 2006-2009

Moja koleżanka ochrzciła Lenkę w maju i nie miała żadnych problemów;-)
Za to moje dziecko ma imię oryginalne - Florentyna - po praprababci oraz prapraprababci:-D Zobaczymy jak długo oryginalnym zostanie, bo ja też 1/3 wieku temu miałam imię oryginalne (Patrycja), no a teraz spospoliciało...
Witaj Patrycjo!

Baby Boom czytam prawie od poczatku ciąży ,ale zalogowałam się dopiero po przeczytaniu Twojego postu.Bo widzisz-moja córeczka urodzila sie 14.07.2008. i też ma na imię Florentyna.Nie wiem ,czy suwaczek Twojej córci pokazuje dokładnie datę,ale z moich obliczeń wynika ,że urodziła się w tym samym dniu.....

Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Florentynkę,
Klisza z Florentynką

reklama
Moja koleżanka ochrzciła Lenkę w maju i nie miała żadnych problemów;-)
Za to moje dziecko ma imię oryginalne - Florentyna - po praprababci oraz prapraprababci:-D Zobaczymy jak długo oryginalnym zostanie, bo ja też 1/3 wieku temu miałam imię oryginalne (Patrycja), no a teraz spospoliciało...

Witaj Patrycjo!

Baby Boom czytam prawie od poczatku ciąży ,ale zalogowałam się dopiero po przeczytaniu Twojego postu.Bo widzisz-moja córeczka urodzila sie 14.07.2008. i też ma na imię Florentyna:-).Nie wiem ,czy suwaczek Twojej córci pokazuje dokładnie datę,ale z moich obliczeń wynika ,że urodziła się w tym samym dniu.....

Klisza z Florentynką

Witaj Patrycjo!

Baby Boom czytam prawie od poczatku ciąży ,ale zalogowałam się dopiero po przeczytaniu Twojego postu.Bo widzisz-moja córeczka urodzila sie 14.07.2008. i też ma na imię Florentyna:-).Nie wiem ,czy suwaczek Twojej córci pokazuje dokładnie datę,ale z moich obliczeń wynika ,że urodziła się w tym samym dniu.....

Klisza z Florentynką

Tak, moja córka też jest z 14 lipca 2008 r., więc to niesamowity zbieg okoliczności:szok: A przy okazji zapraszam Cię na forum lipcówek 2008:tak:

Według moich obserwacji najpopularniejsze imiona dla dziewczynek to : Maja, Julia, Natalia, Natasza, Wiktoria, Aleksandra(Ola), Klaudia,
dla chłopców z kolei: Oskar(znam aż 4 w wieku do lat 3:tak:), Kacper, Kuba, Maciej, Kamil, Mikołaj, Oliwier
My ochrzciliśmy synka Bartosz Aleksy, Bartoszów jest niemało, ale na szczęście w moim otoczeniu nie ma innego o tym imieniu;-).
Taki mały kompromis bo obojgu nam się podobało (tacie ze względu na Fisza, czyli Bartosza Waglewskiego:-D, mi ...... poprostu się podobało). Chociaż długo próbowalam przeforsować Jeremiasza.... niestety bezskutecznie.
Moja siostra zaś, ochrzciła córeczkę Melania, początkowo nie bardzo mi przypadło do gustu ale teraz myślę, że jest śliczne. Poza tym zmajoma ma synka Ziemowita, jak na mój gust całkiem fajne imię.

Mój synek ma na imię Ksawey Krzysztof
A otaczają nas imiona dla dziewczynki Julie,Oliwki,Wiktorie i Weroniki a chłopcy to Kacper,Bartosz i Kamil
A jak będzie kiedyś dziewczynka to Kaya albo Karinka....

Moja córka bedzie Antoniną, Antosią, Tosią. U mnie dla dziewczynek przewazają imoina Julka, Oliwia, Zuzia, a chlopców wśród najbliższych znajomych brak :-)

reklama
Do góry