AniolkowaMama
Fanka BB :)
To przykre,ze musialysmy spotkac sie na takim smutnym forum...Do tej pory bylam na forum Mam z terminem na styczen i tak bylo fajnie rozmawiac o ciazy,kolejnych wizytach u lekarza, usg,wstawiac zdjecia brzuszka itp.To forum jest bardzo smutne i to niesprawiedliwe,ze Matki musza sie tutaj spotykac w takich okolicznosciach...
Ja juz mam 3 Aniolki w niebie.
Pierwsza ciaza zakonczyla sie poronieniem, kolejna ciaza blizniacza zakonczyla sie w dramatyczny sposób...
Na razie nie mam jeszcze dokumentacji ze szpitala.Bardzo dlugo czeka sie na akt martwego urodzenia...Pozniej trzeba wszystkie dok.przetlumaczyc i kontaktowac sie z Ambasada w sprawie sprowadzenia dzieci do kraju.
A pozniej pochówek .Mysle,ze powinnismy wczesniej jechac do Polski i zorganizowac wszystko.
Ja juz mam 3 Aniolki w niebie.
Pierwsza ciaza zakonczyla sie poronieniem, kolejna ciaza blizniacza zakonczyla sie w dramatyczny sposób...
Na razie nie mam jeszcze dokumentacji ze szpitala.Bardzo dlugo czeka sie na akt martwego urodzenia...Pozniej trzeba wszystkie dok.przetlumaczyc i kontaktowac sie z Ambasada w sprawie sprowadzenia dzieci do kraju.
A pozniej pochówek .Mysle,ze powinnismy wczesniej jechac do Polski i zorganizowac wszystko.
Ostatnia edycja: