reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Naga prawda - anegdotki- czyli coś dla mamusiek umiejących śmiać się z siebie

reklama
Ale sie fajnie czyta te wasze wpadki!!! Po calym ciezkim dniu mozna sobie fanjnie humorek popreawic!!! Rewelacja!!!

NIE OLENKO NIE SKORZYSTAŁAM I SZCZERZE PISZAC NIGDY SIE NAD TYM NIEZASTANAWIAŁAM
WIECIE CO ZNOWU MI SIE COS PRZYPOMNIAŁO KIEDYS POSZLYSMY Z KIMPELA NA ZAKUPY I GDY TAK BUSZOWAŁYSMY PO SKLEPACH WIDZIAŁYSMY JAK MAMA KŁOCI SIE Z MAŁA DZIEWCZYNKA ALE NIE ZWROCIŁYSMY NA NIE ZBYTNIO UWAGI DOPIERO JAK STANEŁY PRZED NAMI W KASIE USŁYSZAŁYSMY JAK TO MAŁA CHCE JAKAS BLUZKE KTOREJ MAMA JEJ NIE CHCE KUPIC PO PARU MINUTACH SPRZECZKI MAŁA TAK SIE ZDENERWOWAŁA ZE WYSZŁA NA SRODEK SKLEPU I KRZYKNEŁA DO SWOJEJ MAMY COS TAKIEGO UWAGA!!!!
- JAK NIE KUPISZ MI TEJ BLUZKI TO POWIEM BABCI ZE CAŁUJESZ TATE W PTASZKA..............................BEZ KOMENTARZA

:szok: :-D :laugh2:
Już sobi wyobrażam jaką ta matka musiała mieć minę:eek: :baffled:
A tak swoją drogą to ciekawe skąd ta mała o tym wiedziała:confused:

To Znowu Ja
Pewbego Dnia Ide Sobie Z Siostrzencem Do Sklepu I Sie Przedrzezniamy W Jego Jezyku Iczyli Cos Na Zasadzie Cerwone Carne Cerwone Carne I Tak Mi To Utkwiło W Głowie Ze Jak Weszłam Do Piekarni Powiedzialam Do Ekspedientki Poprose Drozdowke Siara Na Maksa

nieżle z tym ptaszkiem.... może tata miał papugę, którą całowała mamusia:-)
A drozdóka no coż, śmiesne to stlaśnie:-):-)

Kiedyś byliśmy z Adasiem w szpitalu. Wtedy kiedy miał ten duży spadek masy ciała, przez ulewanie. Pólnoc, pani doktor robi mu USG brzuszka a ja nagle wystrzeliłam jak gumka z majtek - może on tak ma od wody gazowanej:szok: A Pani doktor zrobiła wielkie oczy, zamarła w bezruchu... wydusiła tylko... - to pani mu daje wodę gazowaną do picia ?! Oczywiście chodziło mi o to, że ja przy karmieniu piersią poijałam sobie wodę gazowaną:baffled:

reklama
BASIEŃKO ptaśka -hi hi dobre aż męża zawołałam:-D :-D :-D ,chyba bym się zapadłą pod ziemię jak by mi tak córka wystrzeliła:szok: :szok: .Biedni rodzice pewnie mają wspólny pokój:-D :-D :-D Ale poczekajcie same jak podrosną małe szkraby:-D :-D :-D
U nas ostatnio tak syn wparował do pokoju wlazł do łóżka między nas i lajcik ogląda sobie bajki a my zgłupieliśmy ,nie wiedziałam jak mam wyjść i się ubrać:-D :-D :-D .Oczywiście wygoniłam go do umycia zębów:-D :-D

Do góry