reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nadżerka

Ja swoją nadżereczkę miałam zamrażaną w przychodni na kontrakcie NFZ i nic nie płaciłam.

Nic też mnie w trakcie nie bolało, jedynie ok 1 godziny po zabiegu czułam ból w podbrzuszu i to wszystko.

reklama
Ja też miałam zamrażaną nadżerke,w przychodni i nic nie płaciłam.Sam zabieg trwał zaledwie pięć minut i był całkowicie bezbolesny :tak:

Ja też miałam wypalaną nadżerke pare miesięcy temu i powiem że mnie tez bolalo...lekarz mi powiedział że jak bedzie mnie bolalo to przerwie i znowu zacznie...sprzęt był śmieszny ale smród okropny dlatego że wypala to ciekłym azotem i to jest pod prądem:baffled:...naszczęście wszystko jest w porządku i dobrze się zagoiło i nie musze mieć kolejnej :-)

ja miałam wypalaną nadżerkę( blacha, długopisik z drucikiem, smród okropny) już dwa razy w prywatnym gabinecie(raz ok 10lat temu, drugą niecałe 3 lata). Ale nic a nic nie bolało, może dlatego, że przed wyjściem z domu na zabieg zaaplikowałam czopek Tramalu (w\g wskazania lekarza). Zabieg trwał ok. 5min. I był baaardzo drogi -400pln

hej ja mialam bardzo duza nadżerke od 16rż. :szok: ale zdecydowalam sie na wymrażanke i jestem bardzo zadowolona polecam innym nie bolalo nie smierdzialo nic nie czulam szybko sie zagoilo jedyny minus to to ze pozniej leci ta wydzielina z pochwy:baffled: i nie drogie ja zaplacila 200zl

Mi wykryli nadżerkę teraz, na przełomie 8 i 9 tygodnia ciąży. Mam nadzieję, że po porodzie zniknie samoistnie :-) Na razie nie mam zamiaru zaprzątać sobie głowy myślami o ewentualnym zabiegu.

reklama
Do góry