Madzia_S
Matka Polka
Juz nie trzeba, powiększyłam sobie w Corelu :laugh: :laugh: :laugh:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia_S pisze:Nie wiem, czy to sie kwalifikuje do tego wątku, ale zapomniałam wam się pochwalić. Wczoraj wieczorkiem (w sumie to dzisiaj, bo juz po północy było) natchnęło mnie na rozpoczęcie przygotowań ciała do porodu. W związku z czym postanowiłam zacząć wykonywać tzw. masaż krocza. Na rozluźnienie. Ponieważ specjalistycznego olejku do masażu krocza nie ma w moich arsenałach kosmetycznych, wzięłam oliwkę Bambino i zaczęłam go wykonywac zgodnie z instrukcjami znalezionymi w internecie. I cóż się okazało? Że ja chyba jestem dziewicą najwyraźniej, bo ból nie do zniesienia ;D. No i tyak sobie myślę, jak ja urodzę nawet ważącego 3000g synka, hę? Pęknę sobie wzdłuż, w poprzek i we wszystkich mozliwych kierunkach :laugh:. Od razu kupuję jutro Taumeel S, bo wyczytałam na którymś wątku, że wszystko sie po nim świetnie goi. Niech stracę te 28zł. To by było na tyle. Do widzenia. ;D ;D ;D