reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

na wesoło :)

reklama
A ja liczyłam na Twoje foto instukcje Madzia ech zawiodłam się ! Do masażu można kupić olej z wiesiołka w apotheker
wyciska sie kapsułkę i wciera, ponoć przez tydz lub dwa można nieźle sobie tam wszystko rozmasowac co zmniejszy ból
i czasem pomaga uniknąć naciecia krocza ( ale czasem ) !!

Misiosława, mąż jak najbardziej jest ok. Do masażu.Mnie by chyba nie pomogła nawet obecność dwóch mężów. Może zarosłam przez te 4 miesiące...? ;D

Karolla, nacięcia sie chyba nie uniknie, ale może będzie mniejsze. Jak przeczytałam opowieści tych, których nie nacięli, ale same pękły, to już wolę nacięcie. Oczywiście nie takie jakie wykonali mojej mamie- pan doktor powiedział : "a, co sobie będziemy żałowali" i chlast przez pół pośladka. I miesiąc sie goiło. Apteka była zamknięta, ale ja ten Taumeel S kupię naprawdę.

baby109dm.jpg
już mi się odechciało rodzić... :)

reklama
Do góry