reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na spacerek z dzieckiem - kto się przyłączy (gdzie wyjść w łodzi z dzieckiem)

Mamusie z Kozin:) i okolic bliższych lub dalszych.Jesli macie smyka okolo 2 latek i ochote na spacerek to sie odezwijcie.Mój synek ma 1,5 roczku i chetnie zaprzyjazni sie a nowym kolega lub koleżanka:):-).pzdr:happy:

reklama
Mieszkam na Więckowskiego - od września. Mało tu zielonych zakątków. Czasem chadzamy do "parku śledzia", na Zdrowie mmy trochę daleko ale w soboty z tatą jak najbardziej. A mój synuś ma dopiero 3,5 miesiąca, jeszcze sobie nie pobiega. I trochę kultury mi się chce. Byliśmy już w MS ale chwilkę. Małemu się chyba nie podobało, bo jak nigdy zaczął wrzeszczeć tak, że echo niosło się po całym budynku.;-)

Ja mieszkam przy Wielkopolskiej tuż przy Żabieńcu, więc trochę daleko do was mam :-( Ale może kiedyś uda nam się umówić na jakiś wypad, jak wydębię od męża samochód ;-):-)

23 maja w Manufakturze w Łodzi odbędą się Kolorowe Emocje - niezwykła impreza dla wszystkich dzieci i ich rodziców.

Główną atrakcją wydarzenia będzie plenerowe malowanie tzw. Kącików Żywiołów.
W miejscu imprezy ustawiona zostanie ogromna makieta, podzielna na cztery części symbolizujące żywioły władające Wszechświatem - Wodę, Ziemię, Powietrze i Ciepło. Dzieci będą musiały ją pomalować - dostaną farby, pelerynki ochronne i pędzle.

Podczas imprezy odbywać się będą także liczne konkursy i zabawy edukacyjne. Start o godzinie 11.00.
WSTĘP WOLNY!

Łódź to kolejny przystanek Kolorowych Emocji, które w tym roku odwiedzą w sumie 13 polskich miast.

Informacje na ten temat można znaleźć na stronie www.koloroweemocje.pl

Hej dziewczyny, czy są tu jakieś samotnie spacerujące mamy z teofilowa, ja co dzień spaceruje z synkiem,ale nie mamy towarzystwa, a w grupie raźniej.

Romanów, nie jestem rodowitą łodzianką, gdzie to jest?:-)
Już sprawdziłam w necie, a to kawałek ode mnie;/

Ostatnia edycja:
eee no z teofilowa to nie jest tak strasznie daleko:-) to pogranicze aleksandrowa i łodzi:-) ale z tego co wiem to chyba dwie dziewczyny tu na forum sa z teofilowa:tak:..tylko jak widzisz jakos marnie wygląda tu ostatnio ..jesli chodzi o obecnosc forumowiczek:sorry2:

reklama
Próbowałam kiedyś już zaczepić kilka dziewczyn,ale bez szału,no nic,może ktoś jeszcze przeczyta mój wątek, a na Romanowie to się chyba kiedyś zgubiłam, wracając z cmentarza. Biorę się za obiad, mój przystojniak zasnął;-)

Do góry