reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Hej
Ja mieszkam na Teofilowie a le jak widz mam starsze dzieci
Sporo mam chodzi z maluszkami do ogródka jordanowskiego przy górce niedaleho traktorowej i kosciola ojców klaretynów
Ja mieszkam na Teofilowie a le jak widz mam starsze dzieci
Sporo mam chodzi z maluszkami do ogródka jordanowskiego przy górce niedaleho traktorowej i kosciola ojców klaretynów
julitkakrol
Szczęśliwa mama Ksawerego
Hej,hej, dawno nie odwiedziałam tego wątku,a widzę tu kilka wpisów
Dziękujemy, chodzi na ogródek Jordanowski, rzeczywiście jest tam dużo dzieciaczków, wcześniej mój synek nie miał bliskiego kontaktu z dziećmi, teraz fajnie się obserwują tymbardziej, ze jest mulatkiem, więc jeśli któraś mama zobaczy Małego Konusao ciemniejszym zabarwieniu skóry to my
Dziękujemy, chodzi na ogródek Jordanowski, rzeczywiście jest tam dużo dzieciaczków, wcześniej mój synek nie miał bliskiego kontaktu z dziećmi, teraz fajnie się obserwują tymbardziej, ze jest mulatkiem, więc jeśli któraś mama zobaczy Małego Konusao ciemniejszym zabarwieniu skóry to my
Załączniki
magda1977
Często bywam tam więc kto wiee może Cie zagadnę
julitkakrol
Śmiało, śmiało :-) dzisiaj jeśli pogoda dopisze też będziemy po obiadku.
A jeszcze z ciekawości spytam, może ktoś będzie wiedział, czy te zajęcia na świetlicy w ogródku są płatne?
A jeszcze z ciekawości spytam, może ktoś będzie wiedział, czy te zajęcia na świetlicy w ogródku są płatne?
Ostatnia edycja:
magda1977
Nie nie sa płatne :-).W zeszłym roku chodzilam z dziewczynkami na zajęcia plastyczne.Teraz narazie nie chodzimy
julitkakrol
OOOO fajnie, to wybiorę się jutro, mają być jakieś muzyczne zajęcia;-) Dzięki
magda1977
U nas niestety choroba rozłozyła Ksie i siedzimy w domu
julitkakrol
Hej, a powiedz mi jak to było z zasypianiem Waszych dziewczynek, odrazu łóżeczku i spały, czy może noce w łożu małżeńskim? Bo ja mam z tym problem i już powiedziałam basta, od poniedziałku przenosimy go do jego łóżeczka.
reklama
magda1977
Po narodzinach przez ok miesiąc spały ze mna bo było mi wygodnie karmic w nocy.Julka po dwóch miesiącach musiala przejśc na butelka i wtesdy spała u siebie w łóżeczku.Kasia także spała u siebie.Do tej pory zasypiaja w swoich łózkach a ja z nim siedze w pokoju do póki nie zasną.Nie miałam wiekszych problemów przy zmianie miejsca spania