reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na spacerek z dzieckiem - kto się przyłączy (gdzie wyjść w łodzi z dzieckiem)

Na teofilowie raczej mało jest mam spacerujących ale za to dużo jest nas na placu zabaw przy szkole na harcerzy zatorowców:-) ja tu poznałam naprawde dużo fajnych mam z fajnymi dzieciaczkami:cool2:

reklama
Hej
Ja mieszkam na Teofilowie a le jak widz mam starsze dzieci:)
Sporo mam chodzi z maluszkami do ogródka jordanowskiego przy górce niedaleho traktorowej i kosciola ojców klaretynów

Hej,hej, dawno nie odwiedziałam tego wątku,a widzę tu kilka wpisów:)
Dziękujemy, chodzi na ogródek Jordanowski, rzeczywiście jest tam dużo dzieciaczków, wcześniej mój synek nie miał bliskiego kontaktu z dziećmi, teraz fajnie się obserwują tymbardziej, ze jest mulatkiem, więc jeśli któraś mama zobaczy Małego Konusao ciemniejszym zabarwieniu skóry to my:tak:

Załączniki

• Obraz 255.jpg
    Obraz 255.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 50
Śmiało, śmiało :-) dzisiaj jeśli pogoda dopisze też będziemy po obiadku.
A jeszcze z ciekawości spytam, może ktoś będzie wiedział, czy te zajęcia na świetlicy w ogródku są płatne?

Ostatnia edycja:
Hej, a powiedz mi jak to było z zasypianiem Waszych dziewczynek, odrazu łóżeczku i spały, czy może noce w łożu małżeńskim? Bo ja mam z tym problem i już powiedziałam basta, od poniedziałku przenosimy go do jego łóżeczka.

reklama
Po narodzinach przez ok miesiąc spały ze mna bo było mi wygodnie karmic w nocy.Julka po dwóch miesiącach musiala przejśc na butelka i wtesdy spała u siebie w łóżeczku.Kasia także spała u siebie.Do tej pory zasypiaja w swoich łózkach a ja z nim siedze w pokoju do póki nie zasną.Nie miałam wiekszych problemów przy zmianie miejsca spania :)

Do góry