reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Qurcze,wyszłyscie tu jak siostry!
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Oj to dobrze , ze to tylko wizerunek bo nie mialam o niej zbyt dobrego zdania......
Ale jestescie ' panie w czerni '
Ale jestescie ' panie w czerni '
Duzo ludzi mysli o niej negatywnie, ale ja mialam okazje widziec ja w wielu sytuacjach! To jest osoba z niesamowitym poczuciem humoru! A poza tym jak Ola juz wspomniala, to wiele osob powiedzialo to samo, ze jestesmy jak siostry na tym zdjeciu!! Teraz nie wiem czy mam to dobrze rozumiec bo Agnieszka nie jest uwazana za zbyt ladna kobiete?! ;D
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Ale ty jestes !
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Komplement nie wymuszony tylko prawdziwy .
Twoja mama jest piekna kobieta i sadze ,ze masz to po niej .
Twoja mama jest piekna kobieta i sadze ,ze masz to po niej .
No jeszcze zaden mezczyzna mi takich milych rzeczy nie powiedzial jak ty Kaju!! Powaznie dziekuje bo dla takiej zakompleksionej istoty jak ja to bardzo duzo!!! Oczywiscie moj maz uwaza mnie za piekna kobiete ale niestety nikt poza nim!! Leee!!! A fajnie jest sie podobac!! Co nie???
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
;DKrecik..nie wierze ,że tylko mężowi się podobasz!!!to by było niemożliwe!!!Jesteś bardzo ładna...Ogólnie uwazam ze najpiekniejsze kobiety to brunetki..(moze dlatego ze jestem blondynką )hi hi!!!
reklama
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Acha Krecik....bez urazy dla Agnieszki.........ale jesteś od niej duuuuuuuuuużo ładniejszaTo takie moje skromne zdanie ;D