reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na poprawienie humorku :)

reklama
Na ostatnie pytanie wyszło mi, że: "You have a great sex life." I to teraz w ciąży?? to jakie by mi wyszło wcześniej hhihih

Haha , mi tez! A aktualnie wogole nie mam seksu ......... Moze chodzi ogolnie o temperament ???

A swoja droga to strasznie mi seksu brakuje ale nie czuje sie atrakcyjna i do tego jeszcze moj maz w odpowiedzi na moje pytanie "czy w dalszym ciagu mam seksowne cialo" odpowiedzial :
"no , teraz wygladasz jak mama"

Ale mnie to wkurzylo , mowie wam.
czy to znaczy ,ze czeka mnie teraz taki sex jak maja mama i tata ?? Wiecie o czym mowie ..... ? No o tym,ze jak bylysmy mlodsze to mialysmy nadzieje ,ze nasi rodzice wogole seksu nie mieli, bo rodzicom przeciez nie przystoi !
Ja osobiscie pamietam jak myslalam ,ze moja mama i tato kochali sie w zyciu tylko 2 razy i to po to zeby zrobic mnie i mojego brata....

KajuMaju a czemu poscicie??? Przeciez w ciazy mozna miec sex tylko trzeba troszke bardziej uwazac! Nigdzie nie slyszalam ze nie wolno!
A z ta mama, to spytaj twojego mezczyzne o co mu chodzilo, bo niektorzy faceci uwazaja ze mamy sa jeszcze seksowniejsze niz kobietki bezdzietne, czy panienki!!! A poza tym oceniajac tweoje fotki to nie wygladasz mniej atrakcyjnie!!! Brzusio sliczny, ty sliczna, a mama bedziesz bo urodzisz dzidziusia!! Wszystko sie zgadza!!! I nie musisz sie martwic o sex, jak bedziecie tak bardzo wyposzczeni to bedzie wam jeszcze lepiej smakowalo!!! Nawet jako "mamie"!!! Tym bardziej ze twoj Wojtek bedzie Tata!!! Jak zopbaczysz go przy pieluchych to mozesz mu sie odegrac, ze tez wyglada jak prawdziwy tato!!! ;D ;D ;D

Poscimy dlatego,ze Wojtek sie boi ,ze zrobi mi albo malemu krzywde.
Wzielo sie to chyba z tego, ze przy pierwszych probach seks sprawial mi bol. No i tak sobie moj mezus zapamietal,ze jak boli to napewno cos sie dzieje nie tak..... I jakos go od tej pory nie moge namowic.
Kto by pomyslal , ze bede miala taki problem ? Juz 7 lat mieszkamy razem i czasem to nawet nie moglam sie od niego odpedzic..... A teraz - dokladnie odwrotnie !
Az mi sie snia po nocach dzikie filmy erotyczne ,ktorych jestem glowna uczestniczka

A glownym uczestnikiem kto jest??? Hahahaha!!!
Sie wcale nie dziwie ze masz takie sny!!! Czy twoj Wojtek wie o nich?? Nie nabral jeszcze ochoty???

Szymaon Majewski??? Powaznie?? Czy uwazasz go za erotycznego faceta??
Mi sie kiedys przysnilo ze mialam sex z Marlin Manson!!! Sama nie wiem skad mi sie to wzielo, bo jakos do symboli sexu to go nie zaliczam!!! Ale sen ogolnie byl przyjemny!! Dobrze ze wtedy jeszcze nie bylam z Kristianem bo teraz rzeczywistosc jest duzo przyjemniejsza niz sex we snie z facetem kolo ktorego nawet nie stalam!!! ;D :laugh: ;)

No zanim mi sie przysnil to podziwialam jedynie jego blyskotliwosc , ale teraz sie okazalo ze calkiem niezle nago wyglada :p >:D
Szkoda tylko ,ze ma fetysz kobiecych stop ,a nie ciazowych brzuchow ......... ehhh

A swoja droga to niezyjacy juz Grzegorz Ciechowski gustowal w seksownych kobietach w ciazy . Moi rodzice sie dawno temu z nim przyjaznili i moja mama mi mowila ,ze sie do niej ostro zalecal w jej ostatnich miesiacach ciazy z moim bratem.

reklama
Do góry