reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na poprawienie humorku :)

Oj bardzo , Kreciku ! Ja tez po odczytaniu komplementow na moj temat rozplynelam sie niczym cukier na deszczu , hahhaa.

A tak na serio to wiesz dla kogo bedziemy wzorami pieknosci nie do przescigniecia ?! Dla naszych synkow !!

I to juz niedlugo !! Zbliza sie milosc naszego zycia !

reklama
Dzieki dziewczynki za tak cieplutkie slowka! Z tymi synkami to jeszcze tak na to nie patrzylam ale macie racje! Zbliza sie milosc naszego zycia jak to Kaja fajnie ujela!!!
Iwonko a co do tego ze tylko maz mnie uwaza za pieknosc to prawda, nie bede sie rozwodzic tutaj na temat moich kompleksow ale inni faceci patrza na mnie jak na kolejnego kumpla! Zawsze tak bylo i przez to zawsze czulam sie za malo kobieca! Okropne uczucie tym bardziej jak wlasna siostra potrafila odbic 3 chlopakow, bo ja nie bylam taka artrakcyjna! Niestety wiele kompleksow mi zostalo i dlatego tak milo choc od was uslyszec mile slowa na temat wlasnej osoby!!! Buziaczki za to ze potraficie podniesc czlowieka na duchu!!!!

ŁAŁ :) To Ty masz takie widoki z okna??? pozazdroscic :) u mnie dzisiaj byly wszsytkie mozliwe opady atmosferyczne... ale teczy nie widzialam :(

reklama
Do góry