reklama
renata borysek
Fanka BB :)
kania u nas na tapecie jest tylko jedna bajka (teletubis mis i lew) no i reklamy ale jakoś nie wymyślił sobie jeszcze żeby "wyciągać" coś z książki czy tv,a swoja drogą to ciekawie to musi wyglądać
Kania78
...
Krzyczy - "daj mi to" po czym wyciąga rękę do tv albo próbuje złapać coś w książeczce, którą aktualnie przegląda, irytuje się, że nie może tego wziąć...kania u nas na tapecie jest tylko jedna bajka (teletubis mis i lew) no i reklamy ale jakoś nie wymyślił sobie jeszcze żeby "wyciągać" coś z książki czy tv,a swoja drogą to ciekawie to musi wyglądać
renata borysek
a teraz mi się jeszcze przypomniało jak się bawimy w indian borys przychodzi z otwarta buzia a ja ręke mu muszę przystawiać i zabierać aby odpowiedni dźwięk wyszedl i wtedy w glos krzyczy i się smieje
Kania78
...
Moja wydumała, że posiedzi sobie wszędzie gdzie się da, więc dziś wsadziła pupę w lapka, siedziała już na swojej kuchni, pchaczu, klockach, Ciekawa jestem gdzie jeszcze wsadzi szanowne literki, na nocniku też chętnie siada tyle że efektów brak ;-) Z babcią coś za bardzo nie chce się bawić hmmm za to chętnie patrzy na Wasze ząbkowe suwaczki i tylko woła "dzidzi".
renata borysek
Kania78
...
Widocznie stwierdził, że to nie miejsce na lakiery :-)
Co do telewizji, to ja staram się, by nie była za często włączona, w przeciwieństwie do mojego męża, który lubi, jak coś tam gra w tle... Hania uwielbia reklamy i w zasadzie tylko jak są reklamy, to odrywa się od zabawy. Czasem, jak chcę ją na chwilę zająć, włączam taki kanał BabyFirst. Tam są programy dla maluchów i to Hania nawet lubi oglądać. Raczej nie sięga po przedmioty z telewizji, ale uwielbia dotykać ekranu, więc łatwo się domyśleć, jak wygląda... A co do muzyki, samodzielnie tańczy odkąd tylko potrafiła siedzieć I to bardzo energicznie Teraz także z misiami i lalką. A często życzy sobie, by wziąć ją na ręce i wtedy podryguje mi na biodrze.
reklama
kahaaa
HAPPY a ja wącham. O dziwo lubię zapach dzieciowych stóp, bo dorosłego TAM bym nie powąchala za chiny ludowe... o
a mi w związku z historią Kromy przypomniało się,jak Tomir kiedyś słuchał,jak babcia (ex teściowa) nam opowiadał,jaka miała podróż,jadąc do na,do Lublina pociągiem- mówiła,że taki tłok był,pełno "Ruskich",jak to sie babcxia wyraziła z tobołami na handel,ze nie było miejsca w przejściu między fotelmi i musiała nogi na tych ich torbach trzymac.
Pare dni poźniej przyszedł do nas znajomy,siedzimy,gadamy,a Tomir tez chciał sie do rozmowy włączyć i wypalił"A babcia Marysia to TAK z Ruskimi jechała"- tu zademonstrował,jak to babcia "jechała" ,zadzierając w góre i rozkładając nogi
DZIULKA a jak będziesz sikala to podniesiesz i rozłożysz nogi?
nie no laski, ja w pracy jestem i nie moge sie smiac glosno. podle!
Podziel się: