reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
u nas tez sa skarpetki fu fu.Oli też lubi zabierać kapcie i się bawić
dawidowe
Fanka BB :)
happy powaliłaś mnie tą babcią. Az Laurka się patrzy co tak mama ryczy i sama się śmieje.A co do kapci to moja ostanio zakłada moje i stara się w nich chodzić.Zabawa na tą minute: podnosi wózek do góry i próbuije nim zbić szybe w drzwiach
Kania78
...
leję A co do podnoszenia, Oliwia wszystko chce podnosić, wózki, butelki 5 l, pchacz, poduszki.... mała kulturystka mi rośniea mi w związku z historią Kromy przypomniało się,jak Tomir kiedyś słuchał,jak babcia (ex teściowa) nam opowiadał,jaka miała podróż,jadąc do na,do Lublina pociągiem- mówiła,że taki tłok był,pełno "Ruskich",jak to sie babcxia wyraziła z tobołami na handel,ze nie było miejsca w przejściu między fotelmi i musiała nogi na tych ich torbach trzymac.
Pare dni poźniej przyszedł do nas znajomy,siedzimy,gadamy,a Tomir tez chciał sie do rozmowy włączyć i wypalił"A babcia Marysia to TAK z Ruskimi jechała"- tu zademonstrował,jak to babcia "jechała" ,zadzierając w góre i rozkładając nogi
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
happybeti no normalnie nie mogę, zaraz się posikam!
U nas też w domu mały siłacz jest, bo butelki z wodą mineralną próbuje podnosić, pchacza, poduszki roznosi po domu itp.:-)
Ostatnio Łukasz opanował wyrzucanie pieluchy brudnej do swojego kosza i po rannym mleczku zanosi mi butelkę do kuchni, bo jeszcze ostatnio wolał ją wyrzucić za nasze łóżko.
U nas też w domu mały siłacz jest, bo butelki z wodą mineralną próbuje podnosić, pchacza, poduszki roznosi po domu itp.:-)
Ostatnio Łukasz opanował wyrzucanie pieluchy brudnej do swojego kosza i po rannym mleczku zanosi mi butelkę do kuchni, bo jeszcze ostatnio wolał ją wyrzucić za nasze łóżko.
Podziel się: