reklama
Kania78
...
U Nas jest tak z Oliwki skarpetkami, zawsze jej ściągnę i udaję że wącham i mówi przy tym "a fuj" i wstrząsa mną a panna wącha i się śmieje, pewnie myśli mamo przecież one pachną heh :-)ja też wacham pieluche i udaje że mnie zapach wtrząsa a potem Laurka wącha i też się otrzepuje
renata borysek
Fanka BB :)
a to i u nas taka zabawa a im bardziej się wstrząsne i głośniej powiem a fuj tym większy ubaw
kroma
takie małe to myślą że to zabawa, a moja starsza chodzi i wącha teraz nogi i kapcie każdemu i ostatnio powąchała mojej mamy i się tak skrzywiła, że miałam ubaw jakich mało, dzieci są bezwzględne :-) Arek mi daje girki do wąchania pod nos mi podsuwa.
Kania78
...
Siedzę i leję ze śmiechutakie małe to myślą że to zabawa, a moja starsza chodzi i wącha teraz nogi i kapcie każdemu i ostatnio powąchała mojej mamy i się tak skrzywiła, że miałam ubaw jakich mało, dzieci są bezwzględne :-) Arek mi daje girki do wąchania pod nos mi podsuwa.
reklama
kroma
dawidowe- przy mojej mamie to ja się nie miałam co wstydzić ale przy obcym to by mi było głupio , a mojej mamie przyda się krytyka, bo ona ma naprawdę nie miły zapach nóg. Chociaż ja Oli mówię, że nie wącham komuś nóg, tylko ona pamięta jak się z nią bawiliśmy i wąchaliśmy jej skarpetki albo nóżki i przyznam się ciągle to robię ale rzadziej. Ja mam nadzieję, że nie zrobi mi kiedyś tak publicznie
Podziel się: