blanny
Fanka BB :)
Zdecydowanie to jest pozytywDziś kreska już taka. Byłam na becie rano. Czekam na wynik. Może i coś z tego wyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdecydowanie to jest pozytywDziś kreska już taka. Byłam na becie rano. Czekam na wynik. Może i coś z tego wyjdzie
Pozytywny jak nic, gratulacjeDziś kreska już taka. Byłam na becie rano. Czekam na wynik. Może i coś z tego wyjdzie
Mogło Ci się przesunąć o dzień czy dwa, także ja bym się tym nie sugerowała. Beta wskazuje na ciążę. Zrób za dwa dni, jak się podwoi to jest superWynik bety to 24,2. Czytałam że co najmniej 40 powinno być w spodziewanym dniu miesiaczki i troszkę się "zawiodłam" wczoraj powinnam dostać miesiączkę. Nic się nie zapowiada, żebym ją miała... co myślicie o tym?
Właśnie się zdziwiłam bo myślałam że w razie ciazy beta wyższa mi wyjdzie I tak się oczytałam że ludzie większe zazwyczaj wyniki mieli w dniu miesiaczki już.. I tak trochę się zmartwiłam, że beta taka niska...Mogło Ci się przesunąć o dzień czy dwa, także ja bym się tym nie sugerowała. Beta wskazuje na ciążę. Zrób za dwa dni, jak się podwoi to jest super
Tylko, że każda kobieta ma inną długość fazy lutealnej i inna długość cyklu. W innym dniu zachodzi również do zagnieżdżenia. Ciąża jest powyżej 5, więc w ciąży jesteś a najważniejszy jest przyrost.Właśnie się zdziwiłam bo myślałam że w razie ciazy beta wyższa mi wyjdzie I tak się oczytałam że ludzie większe zazwyczaj wyniki mieli w dniu miesiaczki już.. I tak trochę się zmartwiłam, że beta taka niska...