reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mysl o porodzie

Heja
Ja już po masażu szyjki-do przeżycia:-) Rozwarcie od ubiegłego tygodnia takie samo, czyli 1 cm. Ciśnienie za wysokie, więc położna zadzwoniła do szpitala. Teraz czakam na męża i jedziemy. Mają zrobić badania krwi i ktg oraz powtórny masażyk. Mam 2 opcje: zostanę i urodzę, albo wrócę do domu. Dam znać jak poszło, jak nie dziś to po porodzie, po powrocie do domu:-)
Pozdrawiam Listopadówki i Grudnióweczki:-)
Emomadzia, może urodzimy razem w parze...

reklama
Może,Może :-D :-D :-D
dwie ostatnie listopadówki(chyba):-D
Ja też zaraz jadę i albo zostanę albo wrócę jakby co to dam znać :tak:
No ja albo mój Kuba.
Na razie mam schiz ,że mam za dużą torbę ale nie wiadomo co się może przydać.:tak:

Pola taki masaz to pikus ale taki podczas skurczu jak szyjak jest przyparta do glowki to jets bol wiec jeszcze wszytko przed wami ... !! hihihihii ale wierze ze jestes dzielna laska i bedzie wszytko ok i szybciutko nam opowiesz co i jak wam poszlo!!!!:-)

Tu Kuba maz Emomadzi
Zostalem zobligowany do przekazania Wam inforamcji o MAdzi.
MAdzia jest w szpitaly powiatowym w Strzelcach Opolskich z tego co TWierdzi jest to niebo, a ziemia w porownaniu z masówka w Opolu.Połozne,pielgniarki i lekarze mili bardzo.Z checia udzielaja pomocy i odpowiadaja na kazde pytanie.
Dzis Madzia ma byc w jakiejs wannie z babelkami ,a jak to nie da nic to bedzie jutro farmakologicznie wywolywany porod(prowokacja).
W Strzelcach jest fajny trakt porodowy i bede mogl byc od poczatku akcji z MAdzia (czego nie ma w Opolu)
Pozdrowienia dziewczyny od Madzi i od przyszlego ojca

Cześć Kuba. Luksusowy z Ciebie mąż (że informujesz nas co u Madzi :) To fantastycznie, że opieka tak dobra i jesteście zadowoleni. Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko poszło gładko i po Waszej mysli. POzdrów ode mnie Madzię. Zostałyśmy (nierozdwojone) tylko we dwie. Jak mi się dzisiaj nie uda urodzić to jutro też jadę do szpitala, więc być może nasz dzieci urodzą się w tym samym dniu...:-) :-) :-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry