reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mysl o porodzie

Jejku, ja chyba nie dowidzę. Gdzie są te wieści o Monice??
Przed chwilą dzwoniła moja koleżanka. Ok. 7 została szczęśliwą mamą. Opisałam którko, to, czego zdążyłam dowiedzieć się przez telefon w październikówkach. Zainteresowane odsyłam do wątku: Zawiadomienie o urodzinach.

reklama
Jejku, ja chyba nie dowidzę. Gdzie są te wieści o Monice??
Przed chwilą dzwoniła moja koleżanka. Ok. 7 została szczęśliwą mamą. Opisałam którko, to, czego zdążyłam dowiedzieć się przez telefon w październikówkach. Zainteresowane odsyłam do wątku: Zawiadomienie o urodzinach.

Pola- pozdrów bardzo gorąco Paulinkę ode mnie......jeszcze niedawno sprzeczalysmy sie ktorą z nas zima zastanie zanim urodzi:-D

Wielkie gratulacje dla niej i Malutkiej

Spieszę donieść, że mi również zaczął odchodzić czop, no kochane machina ruszyła :)
Pola, coś mi się wydaje, że nie doczekacie strzelca.

Goralka jeszcze trzy tygodnie blagam nie spiesz sie !! a tu Cynamonka z Maja straszyly przez ostatnie dwa tygodnie.. a teraz co same zaskoczenia..!!!;-) wiecie chyab zaczelam znow sie bac..?:baffled:

Wczoraj zaczęłiśmy 38 tc, odchodzenie czopa niestety jeszcze o niczym nie świadczy, szczególnie, że mój nie wyszedł w całości i nie był podbarwiony krwią, konsekwentnie trzymam się swojej wersji: oby do 24-go października. Muszę przyznać, że nadal nie mam stracha, chociaż myślałam, że po pierwszych bólach przepowiadajacych zmięknie mi rura :)

Pola- ale fajny ten filmik poplakalam sie ze smiechu swietne

Goralka- czop powiadasz a u mnie nic tylko cosik tam ale ani duzo ani z krwia

ogolnie zaczely sie telefony od znajomych CZY JUZ he he

dziewczyny czy wy tez macie miekka skore dookola pepka, bo ja od trzech dni tak moze to tez jakis znak:eek:

reklama
aju! Miękkiej skórki wokół pępka nie mam... Ale ja mam jeszcze troszkę czasu :-( Chciałabym już widziec u siebie jakieś zmiany, który Wy opisujecie! A u mnie nic... Aż się boję, iz mojemu brzdącowi przestało się spieszyć na ten świat :wściekła/y: A jakoś nie chciałabym czekać do grudnia :-( Mam nadzieję, że w końcu odstawia mi leki podtrzymujące ciąże... Może to ich wina :confused: ???

Do góry