reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Ankadaria życze Ci szczęśliwego porodu i szybkiego.:tak:
Ja też nieraz już myśle o swoim porodzie,mimo ze jeszcze mam troche czasu.Jak to bedzie i wogóle ile bedzie trwał itd.

Dziekuje Ci Gliwo i wsyztskim dziewczynom! :) Boje sie porodu ale dokaldnie tak jak ktoras to wyzej napisala boje sie tego ze mohjego mezczyzny mzoe nie byc lub nie zdazy:( A Ty Gliwa na kiedy termin? Chcialabym aby juz bylo po wszytskim :(:(

dokladnie, ostatnie 4 tyg sa najgorsze....

dzisiaj czulam sie juz na tyle dobrze, choc kaszel jeszcze jest, ze w sumie to moglabym juz rodzic ;) nie musimy czekac do terminu ;)

hej witam sie i ja ale dzisiaj sie wyspalam tzn w nocy spalam ale szczerze to jesczze bym poszla;)ogolnie to ostatnio tylko bym spala;)
a co do ost 4 tyg to naprawde wleka sie niemilosiernie ,ale juz blizej niz dalej.a co do porodu to mam takiego pietra ze szok a to chyba dlatego ze jest jeszcze kacper i boje sie jak to bedzie z zalatwieniem mu kogos jak juz to sie zacznie a najgorsze ze jestesmy sami od 16 do 2 wiec jakby to zostanie na moich plecach wydzwanianie po znajomych zanim R dotrze do domu,no ale mowia ze dziecko rodzi sie zawsze w odpowiednim czasie wiec chcialabym zaczac rodzic wczesnie rano:))))))

Melduneczek:dry:
Ja mam już wsio przygotowane łącznie z opieką dla Radka w razie godziny 0 tylko,że ta nie chce nadejść:confused2:Normalnie cisza jak makiem zasiał:wściekła/y:
Jutro zaś szpital:dry:Boszsz...zaś ze 3 godziny nie moje,w tym conajmniej godzina stania bo miejsc nie będzie:wściekła/y:Już mnie wszystko boli na samą myśl:sorry2:
Ankadaria Ty to się chyba będziesz faktycznie już ropakowywać o ile już to nie nastąpiło:-)
Wiecie,a mnie ostatnie tygodnie wcale się nie wlekły,szybko mi zleciały:tak:Ale teraz,te ostatnie dni to masakra jakaś:sorry2:Człowiek się wsłu****e we własny organizm,czeka i czeka i cisza:sorry2:

dzien doberek

ja sie melduje:)
dzis wizyta u GP po poludniu:)
a poza tym wskoczylam na 7 miesiac na suwaczku:) alez mi ten czas szybko leci:-Dnie obejrze sie i zaraz na porodowce bede:-D

milego dnia wszystkim

hej a co tu tak cicho;)
wiecie co czyzbym szykowala sobie juz gniazdo,ale wzielo mnie na porzadki moj R sie smieje ze to przez pol czekolady ktora zjadlam ale kto wie;))))

reklama
hehe, a ja tam zadnego napadu sprzataniowego nie mam ;) i z Szymkiem tez nie mialam... chyba wtedy jakos spokojniej czekalam, a teraz wypatruje jakiegokolwiek znaku... :D byle juz....

Do góry