reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Melduneczek:dry:
Ja mam już wsio przygotowane łącznie z opieką dla Radka w razie godziny 0 tylko,że ta nie chce nadejść:confused2:Normalnie cisza jak makiem zasiał:wściekła/y:
Jutro zaś szpital:dry:Boszsz...zaś ze 3 godziny nie moje,w tym conajmniej godzina stania bo miejsc nie będzie:wściekła/y:Już mnie wszystko boli na samą myśl:sorry2:
Ankadaria Ty to się chyba będziesz faktycznie już ropakowywać o ile już to nie nastąpiło:-)
Wiecie,a mnie ostatnie tygodnie wcale się nie wlekły,szybko mi zleciały:tak:Ale teraz,te ostatnie dni to masakra jakaś:sorry2:Człowiek się wsłu****e we własny organizm,czeka i czeka i cisza:sorry2:

Tichonku ja nadal czekam :) Dzis bylam w szpitalu na badaniach no i maly glowka w dol ulozony,zostalo mi tydz do porodu ale ciagle mnie ten brzuch boli lekarz powiedzial ze to normalne glowka jest nisko i to wsyztsko przez to.W piatek do gp o ile sie doczekam i zobaczymy co tam dalej bedzie:) EHhh dokladnie te 4 tyg ostatnie sie tak ciagna ze masakra..:O Ale powiem wam ze znow mi sie wlaczylo spanie i moglabym spac i spac bo w nocy prawie wogole nie spie jak co 15 min do kibela wstaje to pozniej za dnia nadrabiam :D

Melduję,że właśnie dobiłam do terminu:-)...I nadal nic:sorry:
Aga
to co?Będą Cię ciągać po monitoringach jak mnie?:sorry:Lukozade w rękę i naprzód?:sorry:
Ankadaria ja już też ledwo człapię:dry:Boli mnie w kroku jak jasna chloera,nogi jak poduszki,ogólnie wyglądam jak balon z wodą a młody sie zaparł i siedzi:sorry:
Ja dziś na 14:05 mam wizytę w szpitalu,na którą wejdę najpewniej po 16-tej:wściekła/y:Mogliby coś tam pogmerać,żeby ruszyło:sorry:Ale nie sądzę...

Tichonek an testa na cukier beda robic za tydzien,ale ja o tym juz od poczatku ciazy wiedzialam ,bo u nas w rodzinie cukrzyca jest:-(
a cukier juz mi tez wyszedl w 8 tygodniu chyba:-(zobaczymy a tydzien

Hej dziewczyny

Dzwonili ze szpitala wyniki z krwi wyszly zle i mam za tydzien we wtorek wizyte w szpitalu od tej pory mam brac lek galfer bo anemnia mi grozi :wściekła/y: kuzwa,3 tyg do porodu a oni teraz stwierdzili ze wyniki zle normalnie wkurzona jestem ze szok.
Brala ktoras z Was ten lek?Normalnie jestem taka wsciekla :wściekła/y:

Tichonek powodzenia na wizycie

Aniaa ja biorę Galfer Fa od 3 miesiąca ciąży:tak:To jest żelazo z kwasem foliowym:tak:Mnie na first visit kazali brać więc już tych paczek trochę przerobiłam:tak:Z tym,że ja mam dobre wyniki i kazali mi brać 2-3 razy w tygodniu,nie codziennie:tak:

Aniaa83 bedzie dobrze kochana nie denerwuj sie.
Ja jak byłam w Polsce to sobie robiłam wszystkie wyniki,i wyszły pozytywnie.I tu jeszcze raz mi robili i tez wszystko oki.wyszły.
Ja w poniedziałek mam do GP,a we wtorek do szpitala.:-)

Melduję,że właśnie dobiłam do terminu:-)...I nadal nic:sorry:
Aga
to co?Będą Cię ciągać po monitoringach jak mnie?:sorry:Lukozade w rękę i naprzód?:sorry:
Ankadaria ja już też ledwo człapię:dry:Boli mnie w kroku jak jasna chloera,nogi jak poduszki,ogólnie wyglądam jak balon z wodą a młody sie zaparł i siedzi:sorry:
Ja dziś na 14:05 mam wizytę w szpitalu,na którą wejdę najpewniej po 16-tej:wściekła/y:Mogliby coś tam pogmerać,żeby ruszyło:sorry:Ale nie sądzę...

Hej dziewczyny

Dzwonili ze szpitala wyniki z krwi wyszly zle i mam za tydzien we wtorek wizyte w szpitalu od tej pory mam brac lek galfer bo anemnia mi grozi :wściekła/y: kuzwa,3 tyg do porodu a oni teraz stwierdzili ze wyniki zle normalnie wkurzona jestem ze szok.
Brala ktoras z Was ten lek?Normalnie jestem taka wsciekla :wściekła/y:

Tichonek powodzenia na wizycie

Aniu powiedzmy ze u mnie podobna sytuacja z tym ze ja ogolnie mam anemie i kazali mi brac po dwie tabletki dziennie tego zelaza a mimo to wyniki i tak sie nie olepszyly a sa gorsze;/ Hmmm ogolnie przygotuj sie na zgnito-zielona lub czarna kupe<wstydnis> i tyle:p

Tichonku-zgadzam sie mogloby sie juz co ruszyc..to czekanie najgorsze grrrr:p

reklama
mnie tez ostatnio polozna kazala brac po 1 tabl dziennie, zeby miec sily na porod itp biore zelazo, ale z Polski, bo mi jeszcze zostalo popierwszej ciazy...

czy Wy tez macie takie wrazenie, ze macie kamien uwazany do pupy i ciagnie Was w dol? wiecie co mam namysli? takie jakby wieksze przyciaganie ziemskie ;)

Do góry