reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

No ja to wczoraj w szoku bylam zreszta Gliwa widziala jakie mam nogi w sumie to jedna bardziej byla spuchnieta....z Nacia tez mi puchly ale nie az tak

No i brzuch mam coraz nizej jak siedze to juz na kolanach mam :tak:dzis rano wlasnie jak wstalam to zauwazylam :tak:
Jutro wizyta w szpitalu zobacze co powiedza a tak mi sie nie chce jechac

reklama
Tichonek, Ania, widze, ze tak samo jak Wy nie moge sie doczekac... z tym, ze u mnie teraz chorobsko, wiec az tak mi sie nie spieszy, kilka dni potrzebuje, zeby wydobrzec... ja dzis mialalm wizyte u poloznej, powiedzial,ze glowka nisko, ale jeszcze luzna (nie jest engaged).... poza tym baby happy. Jesli mi kaszel sie nie poprawi do srody to mam isc do GP

hej witam sie i ja po b ciezkim weekendzie cala sobote przelezalam i przespalam a w nocy do 3 rano zgaga taka ze ryczalam jak bobr niedziele troszke lepiej ale zato wieczor i noc masakra bo mnie w srodku tak napie.......a ze znowu ryczec mi sie chce,dzis ledwo co wstalam zeby zaprowadzic kacpra do szkoly a szlam jak robot i do tego musialam isc na 3 godz do pracy a tak mnie boli ze masakra ani siedziec a ni lezec ani nic:((((jeszczetydzien i moge wyruszac na podboj routundy heeeeeeeeeee:))))
a dodoam jeszcze ze skorcze sa jak trzeba,bol plecow tez,mdlosci czasami i sie czasami zastanawiam jak mi nic nie poleci to nie bede wiedziala czy to juz i sobie bede grzecznie w domku siedziec;)

Biola a próbowałaś tego Gavisconu?Na prawdę ponoć jest rewelacyjny:tak:Czemu się masz tak męczyć skoro można sobie ulżyć,bidulo:tak:
Coś czuję,że i Ty przede mną urodzisz a ja nadal się będę toczyć:wściekła/y:
W czwartek mam zaś wizytę w szpitalu i już mnie krew zalewa na samą myśl:confused2:

Biolawspolczuje Ci takiej mocnej zgagi,moze rzeczywiscie kup sobie ten gaviscon i zobacz czy bedzie dzialal na zgage

Tichonek moze Mateuszek czeka do dnia terminu :tak:

Dzieki karolink. Tez nie chce naszego Kazia separowac (ostatnia rzecz jaka bym chciala zrobic), ale martwie sie o to, ze jego siersc JEST WSZEDZIE! nawet teraz jak od 2ch tygodni nie wchodzi na gore - nadal tej siersci jest pelno. boje sie po prostu, ze bedzie jej pelno w lozeczku, a to chyba nie najlepsza rzecz :(

Sloszym, zdrowka!

a w nocy do 3 rano zgaga taka ze ryczalam jak bobr

biola... mam tak samo. i przeraza mnie mysl, ze jeszcze 3 miesiace. i ja nigdy w zyciu zgagi nie mialam... :( biore rennie - pomaga na troche i pozniej znowu to samo. Chociaz teraz dostalam "w spadku" Gaviscon od kumpeli wiec mam nadzieje, ze bedzie lepiej. Myslicie, ze mozna wziasc przed snem, profilaktycznie? coby sie w nocy nie budzic?

a poza tym jeszcze 2 dni w pracy i 15dni wolnego. no i 10 dni do slubu! sukienka caly czas pasuje wiec miejmy nadzieje, nie bedzie niespodzianek :):):)

reklama
Josia Gaviscon jak najbardziej na noc:tak:Specjalnie dziś poczytałam w Sparze etykietkę i pisze,że śmiało można stosować w ciąży.Po posiłkach i przed snem 2-4 łyżeczki:tak:Moja kumpela też się męczyła z mega zgagą i tylko on jej pomógł:tak:

Do góry