josia
Mama Josia
Wilwia jeszcze gdzieś w międzyczasie i josia
Mam termin na 19/08
Ale ja na Twoim miejscu,dla własnego spokoju poszłabym do GP i powiedziała o swoich niepokojach
Tichonku chyba tak zrobie.. na razie zaczelam sobie notowac kiedy sie rusza i mniej wiecej co moze robic. Od mniej wiecej 3rano (bo spac nie moglam) troche sie tego uzbieralo. wychodzi na to ze jest 1-3 "ruchy" (kopniecie, przewrot etc) na godzine. Wliczajac ok 15 minut czkawki w nocy (chyba to byla czkawka, bo mialam od srodka jednostajne "pukanie" w tym samym miejscu na brzuchu )
rety. rusza sie - chce zeby juz przestal, nie rusza sie tez zle. Jak z facetem - z nim zle, bez niego jeszcze gorzej
Biola koleżanka mi mówiła,że też miała okropna zgagę w ciąży i nie ma nic lepszego na nią jak GavisconJest nawet w Sparze i może go ciężarna używaćPonoć i jej Renni już nie pomagał a po Gavisconie jak ręką odjął
ja uzywam Rennie. Na razie dziala. od jakiegos czasu to moje ulubione cukierki i kiedys tez nie wiedzialam co to zgaga...
GLIWA - to rocznica niedlugo? my wybralismy 26maja - bo tak sie zlozylo ze akurat wtedy jest nasza rocznica bycia razem, no i do tego byl wolny termin w Registarze. Mielismy wczesniej zaklepany termin w PL (28maja) wlacznie z sala, ale odwolalismy wszystko ze wzgledu na "mamusie" - ale to dluzsza historia
A wlasnie bralas slub tu czy w PL? Zastanawialismy sie wczoraj jak bede miala zakonczone nazwisko - na -ski jak J. czy -ska. wie ktoras moze jak to jest w Irlandii?