reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Aniaa,Biola dobrze,że na wizytach wszystko w porządku ale najważniejsze,że już po wizytach:-DJa wiem jak one potrafią wymęczyć:baffled:
Biola a kiedy teraz masz wizytę rutynową w szpitalu?
Bina jak to co się stało?Syndrom wicia gniazdka się włączył:tak:To znak,że już niedługo,już za momencik...:-)
Aaa...i mam pytanie do Bioli i Biny.Dziewczyny wybieracie się na zlot BB?Jakby co to dajcie znać: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/zlot-babyboomowych-mamusiek-49256/

Tichonku nastepno wizyte w szpitalu wyznaczyli mi na 11 maja.a co do zlotu to ciezko mi powiedziec bo jezeli ur o czasie lub przenosze to troche sie boje z ttakim malenstwem jechac wiec jeszcze za b niewiem jak to bedzie

Eee,to ja raczej będę miała 10-tego maja wizytę:baffled:Bo z moich obliczeń tak wynika:tak:Co drugi tydzień będzie wizyta a ja mam zawsze we wtorki bo jak spytałam czy mogę inny dzień niż wtorek to mi babka w recepcji powiedziała,że nie bo we wtorki jest lekarz a ja muszę do niego:sorry:

czy zadna z Was nie chodzi do poloznych do Midwife's Clinic przy HSE? mnie zaproponowali to w szpitalu na pierwszej wizycie i teraz oszczedzam duzo czasu na tych wizytach, bo w sumie to sprawdzaja to samo, tylko, ze nie w szpitalu.

witam,dopiero usiadlam,znow mi wali na lep od 7 nie spie i znow cos sobie wymyslilam aby cos posprzatac,tym razem zamrazalnik i lodowke mylam,powalona jestem.
cieszyla bym sie bardzo gdyby cos ruszylo,ale musze wam przyznac ze takiego powera mam od kad pije cherbatke z malin,
Biola ja zakupilam ten monitor w argosie i kosztowal ponad 150 euro,szukalam na ebayu ale takie same ceny,ten sie nazywa motorola MBP35 digital video monitor i naprawde polecam
Dziewczyny co do zlotu BB to ,,chyba,,sie nie pisze otoz mama w czerwcu przylatuje a pozniej z nia zabieram sie na caly lipiec do polski,ale to jeszcze nic nie jest ustalone,tylko tam z mam rozmawialysmy jak cos bede wiedziala to napisze,bardzo bym chciala sie z wami spodkac i was wszystkie poznac,tak sie cieszylam ze taki zlot robicie atu ja zawalam sprawe.
SLOSZYN ja chodzilam do poloznych z moim pierwszym dzieckiem,w sumie nie ma zadnej roznicy,ja do szpitala nie jezdze bo u nas jest clinika z HSE,i tam sie wisdze z poloznymi i lekarzem ale wizyta z lekarzem trwa dokladnie 30 sekund.z zegarkiem na reku,oni nie maja usg,wiec padaja tylko na dotyk.

Ostatnia edycja:
czy zadna z Was nie chodzi do poloznych do Midwife's Clinic przy HSE? mnie zaproponowali to w szpitalu na pierwszej wizycie i teraz oszczedzam duzo czasu na tych wizytach, bo w sumie to sprawdzaja to samo, tylko, ze nie w szpitalu.
Ja miałam mieć wizyty w Health Centre w Swords z midwife,ale niestety nie mogę:no:W związku z moimi problemami tarczycowymi i komplikacjami podczas pierwszego porodu muszę chodzić na wizyty do lekarza w szpitalu:sorry:

dziewczyny czy wam również tak duszno i gorąco???
ja już nie wyrabiam normalnie...
mogłabym ciągle jeść i pić zimnem siedziec na dworze bo mi za gorąco..
a już mnie gardło boli... :baffled:
i musze pić ciepłe żeby mi przeszło a ja po porstu nie wyrabiam.. jestem cała mokra....

O tak,mnie jest też ciągle za gorąco:baffled:W nocy P ma się ze mną dobrze bo mu całą kołdrę oddaję a ja sama nie przykryta śpię calutką noc:-DI jeszcze koszulę podciągam pod biust:baffled:Czyli cycki tylko mam zakryte i majtki na tyłku są a reszta ciała na golasa:-D:-DI oczywiście żadne ogrzewanie nie jest włączone:no:To w ogóle nie wchodzi w grę bo bym się chyba ugotowała:baffled:

reklama
mnie tez tak goraco...

dzisiaj siedze w pracy i tylko okna otwieram, a inni zamykaja bo im zimno (jak dzisiaj moze byc komukolwiek zimno???)#

w nocy to samo, lapie sie na tym,ze spie bez przykrycia...

chetnie otwieralabym okno na noc, ale mlody spi z nami w pokoju i czesto sie odkrywa, wiec jeszcze troche poczekam z tym oknem...

Do góry