Bina jak to co się stało?Syndrom wicia gniazdka się włączyłTo znak,że już niedługo,już za momencik...:-)
no wlasnie dokladnie to samo mialam napisac
Aniaa83, daj znac co zalatwilas w EMC. Ja juz wyslalam list.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bina jak to co się stało?Syndrom wicia gniazdka się włączyłTo znak,że już niedługo,już za momencik...:-)
Aniaa,Biola dobrze,że na wizytach wszystko w porządku ale najważniejsze,że już po wizytachJa wiem jak one potrafią wymęczyć
Biola a kiedy teraz masz wizytę rutynową w szpitalu?
Aaa...i mam pytanie do Bioli i Biny.Dziewczyny wybieracie się na zlot BB?Jakby co to dajcie znać: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/zlot-babyboomowych-mamusiek-49256/
Ja miałam mieć wizyty w Health Centre w Swords z midwife,ale niestety nie mogęW związku z moimi problemami tarczycowymi i komplikacjami podczas pierwszego porodu muszę chodzić na wizyty do lekarza w szpitaluczy zadna z Was nie chodzi do poloznych do Midwife's Clinic przy HSE? mnie zaproponowali to w szpitalu na pierwszej wizycie i teraz oszczedzam duzo czasu na tych wizytach, bo w sumie to sprawdzaja to samo, tylko, ze nie w szpitalu.