reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
ruda, a gdzie Twoj brzuch? w ogole nie wygladasz jabys w ciazy byla :) chyba,ze to nie Ty wtej zielonej bluzeczce :) super :) i dzidzius piekny :) gratulacje raz jeszcze :)

dzien doberek mamuski,melduje sie
choc nie w najlepszej formie bo od 2 dni w lozku leze,po czwartkowej romantycznej nocy z mezem dostala takich boli ze na porodowke mialismy jechac,i tak od czwartu sie tak czuje,bolowo spiaco i bez ,,jaj,,w sumie jeszcze troche pozostalo mi do porodu,wiec nie spieszy mi sie az tak,maly niech sobie jescze podrosnie.
musze sie pochwalic ze torbe wczoraj spakowalam do szpitala-wrescie.malego pokoik tez czeka juz na niego.
RUDA GRRRRRRRRRRRRRATULACJE WIELKI DLA CIEBIE I TAK CUDOWNEJ ISTOTKI.MALY JEST CUDNY.
ja wracam do lozka,pogoda niezbyt ladna.ciumkam i pozdrawiam

Ostatnia edycja:
BINA nie strasz bo przestanę mężowi dawać:-D:-DA poważnie,wracaj do formy,odpoczywaj a za jakieś 2 tygodnie możesz już rodzić,nie wcześniej:-D
Biola no właśnie....Ja w Polsce zapłaciłam,ale przynajmniej wiem za co,ponad 20 minut filmiku:tak:
Ruda,ale z Ciebie laska:szok::szok::szok:Gdzieś Ty tego syncia nosiła?Pod pachą?Bo raczej nie w brzuchu:-D:-DŚlicznych masz syneczków,tylko gratulować:tak:

Dolaczam sie do GRATULACJI dla Rudej !:)

Ja po skanie - BEDZIE SYN!!! widzielismy jajeczka i siusiaka parokrotnie wiec na pewno nie ma mozliwosci o pomylsce ;) Nasz Adaśko:

Adam20001.jpg
Adam20002.jpg
Adam30001.jpg
Adam30002.jpg
Adam50002.jpg

co do filmiku - trwa cale 35min!!! Ogolnie na plycie nagrane sa dwa - jeden 30m i drugi ok 5. nawet sie nie pytalam jak bedzie dlugi. dr Antepowicz bardzo starannie robila USG, wytlumaczyla wszystko - nawet na poczatku stwierdzila ze nie wie czy jest sens robic 3d bo maluszek jeszcze do przystojnych nie nalezy i moze straszyc :D a plec mozna sprawdzic na normalnym, ale skoro my sie upeiramy to ok ;)

Jacek odtanczyl dziki taniec radosci w gabinecie na wiesc o tym ze bedzie syn. A ja sie rozkleilam jak uslyszalam serduszko. Zupelnie rozkleilam sie w samochodzie dopiero. A teraz najchetniej siedzialabym i patrzyla na naszego synka ;)

tu jest druga czesc filmiku jak ktorac ma ochote ;) druga (35min) sie niestety caly czas laduje na YT.

Adas cz.2

AAAAA!!!! TAK SIE CIESZE!!!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry