reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Biola to super,oby tak dalej:tak:
Ruda już w domku z Maxem:-)(a nie miał być Leoś?Albo coś pokiełbasiłam:eek:).Mam nadzieję,że wpadnie do nas się pochwalić:-)
Tak czy inaczej
ogromne gratulacje dla Rudej:tak:
its-a-boy_1.gif

Zapisuje sie i tu:-)Zapomnialam o tym temaie:sorry:
Ruda gratulacje!!!
Moje strasznie meczace mdlosi troszke jakby odpuscily ale za to dopadla mnie straszna sennosc,mimo,ze na dworze piekna pogoda to ja tak jakos bez sil.

Wilwia, witaj :)

ja w pierwszym trymestrze po powrocie z pracy spalam razem z synkiem (wtedy jeszcze spal duzo w ciagu dnia) i wieczorem wczesnije spac chodzilam. teraz zmeczenie znowu mnie dopada i czasem po pracy sie przespie wykorzystujac babcie do opieki ;) a wieczorem normalnie nie da sie isc wczesnije spac, bo mlody aktywny do poznych godzin :( a gdzie czas, zeby cos ugotowac, poprasowac, posprzatac... odpoczac... chyba juz nie w tym zyciu :)

Wilwia Witaj wsrod brzuchatek:-)

Biola obys do konca tak dobrze sie czula....

Tichonku to odliczam z Toba:-)jak tam torba juz spakowana?

Ja jakos gorzej znosze ta ciaze w nocy spac nie moge,skurcze lydek mnie lapia no i kregoslup mnie napierdziela :/
jeszcze tylko 12 tyg do konca

Nie,z torbą to jeszcze chwilę poczekam:tak:Zresztą muszę szlafrok dokupić bo w obecnym się nie mieszczę:eek:,klapki i parę pierdółek:tak:
A u mnie takie problemy ze spaniem bo najbardziej mi nos dokucza:confused2:Jak tylko się położę to mi się zatyka zupełnie i ani tego wysmarkać ani oddychać nie mogę:wściekła/y:I to już nie jest od przeziębienia tylko chyba od hormonów:sorry:Więc co?Jestem skazana na to do końca?:wściekła/y:To strasznie męczące,na prawdę:confused2:Normalnie czuję,że mam za mało powietrza w płucach,wstaję,chodzę,próbuję się wysmarkać i tak mi noc zamiast na spaniu to na męczarniach schodzi:confused2:Poza tym bolą mnie kolana,boki,kręgosłup i kość łonowa w nocy:confused2:Muszę często pozaycję zmieniać,ale jednak najbardziej męczący ten zatkany nos:sorry:

reklama
Hej Dziewczyny!

Jestem obecnie w 19tc. Termin mam niby na 19 sierpnia (rodze w Rotundzie w Dublinie) . I mozliwe ze juz w ta sobote sie dowiem czy mam coreczke czy chlopca :)
I mam pytanie, czy ktoras z was robila skan 3d u dr Antepowicz? Chcemy miec plyte i zdjecia z wizyty i nie wiem czy mam zabrac swoja plyte czy to juz jest wliczone w cene usg? no i jak z jakoscia?

aha. i czy moge sie wybrac do dentysty? mialam sprawdzone zeby przed ciaza, ale chyba musze isc znowu :( nie chce doprowadzic do czegos gorszego niz zwykly ubytek i tak sie zastanawiam czy nie stoi na przeszkodzie pojscie do dentysty? a jesli juz sie wybiore to czy jest jeszcze cos oprocz - znieczulen, przeswietlen, czego dentysta nie powinien robic wiedzac ze pacjentka jest w ciazy?

Do góry