reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Biola to super,oby tak dalej:tak:
Ruda już w domku z Maxem:-)(a nie miał być Leoś?Albo coś pokiełbasiłam:eek:).Mam nadzieję,że wpadnie do nas się pochwalić:-)
Tak czy inaczej
ogromne gratulacje dla Rudej:tak:
its-a-boy_1.gif

Zapisuje sie i tu:-)Zapomnialam o tym temaie:sorry:
Ruda gratulacje!!!
Moje strasznie meczace mdlosi troszke jakby odpuscily ale za to dopadla mnie straszna sennosc,mimo,ze na dworze piekna pogoda to ja tak jakos bez sil.

Wilwia, witaj :)

ja w pierwszym trymestrze po powrocie z pracy spalam razem z synkiem (wtedy jeszcze spal duzo w ciagu dnia) i wieczorem wczesnije spac chodzilam. teraz zmeczenie znowu mnie dopada i czasem po pracy sie przespie wykorzystujac babcie do opieki ;) a wieczorem normalnie nie da sie isc wczesnije spac, bo mlody aktywny do poznych godzin :( a gdzie czas, zeby cos ugotowac, poprasowac, posprzatac... odpoczac... chyba juz nie w tym zyciu :)

Wilwia Witaj wsrod brzuchatek:-)

Biola obys do konca tak dobrze sie czula....

Tichonku to odliczam z Toba:-)jak tam torba juz spakowana?

Ja jakos gorzej znosze ta ciaze w nocy spac nie moge,skurcze lydek mnie lapia no i kregoslup mnie napierdziela :/
jeszcze tylko 12 tyg do konca

Nie,z torbą to jeszcze chwilę poczekam:tak:Zresztą muszę szlafrok dokupić bo w obecnym się nie mieszczę:eek:,klapki i parę pierdółek:tak:
A u mnie takie problemy ze spaniem bo najbardziej mi nos dokucza:confused2:Jak tylko się położę to mi się zatyka zupełnie i ani tego wysmarkać ani oddychać nie mogę:wściekła/y:I to już nie jest od przeziębienia tylko chyba od hormonów:sorry:Więc co?Jestem skazana na to do końca?:wściekła/y:To strasznie męczące,na prawdę:confused2:Normalnie czuję,że mam za mało powietrza w płucach,wstaję,chodzę,próbuję się wysmarkać i tak mi noc zamiast na spaniu to na męczarniach schodzi:confused2:Poza tym bolą mnie kolana,boki,kręgosłup i kość łonowa w nocy:confused2:Muszę często pozaycję zmieniać,ale jednak najbardziej męczący ten zatkany nos:sorry:

reklama
Hej Dziewczyny!

Jestem obecnie w 19tc. Termin mam niby na 19 sierpnia (rodze w Rotundzie w Dublinie) . I mozliwe ze juz w ta sobote sie dowiem czy mam coreczke czy chlopca :)
I mam pytanie, czy ktoras z was robila skan 3d u dr Antepowicz? Chcemy miec plyte i zdjecia z wizyty i nie wiem czy mam zabrac swoja plyte czy to juz jest wliczone w cene usg? no i jak z jakoscia?

aha. i czy moge sie wybrac do dentysty? mialam sprawdzone zeby przed ciaza, ale chyba musze isc znowu :( nie chce doprowadzic do czegos gorszego niz zwykly ubytek i tak sie zastanawiam czy nie stoi na przeszkodzie pojscie do dentysty? a jesli juz sie wybiore to czy jest jeszcze cos oprocz - znieczulen, przeswietlen, czego dentysta nie powinien robic wiedzac ze pacjentka jest w ciazy?

Do góry