B
beti2223
Gość
widze, ze beti jeszcze przede mna ;-) trzymam kciuki!
to podaja termin wywolywania? kiedy? no i jak to wyglada? maz sie mnie pytal czy wtedy moze ze mna od razu zostac?
i doskonale cie beti rozumiem. ja mam termin na 19 i tak sie nie moge doczekac, ze chyba bede pedzic do szpitala wraz z pierwszymi skurczami ;-)
oj tam jeszcze nie wiadomo czy przed czy po. skoro Aga i Taycia już są po a miały termin daleko za mną to ja już nie wiem kiedy urodzę. 10.08 byłam na wizycie a termin miałam na 12.08 faktycznie to badanie o którym pisałam to było sprawdzenie szyjki i rozwarcia. kurcze miałam rozwarcie na 3 a szyjka 3-4 trafiłam na bardzo kijowego lekarza ( delikatnie mówiąc ) był taki nie delikatny że w czasie tego badania myślałam że się uduszę , nie mogłam złapać oddechu. ( na dodatek od tego podanie wyleciał mi czop tylko że brązowy ) no i co z tego wszystkiego wyszło ?? jutro mam usg w Limerick a w środe wizytę w szpitalu w Ennis , jeśłi do tego czasu się nie rozsypie to 21.08 o godzinie 14.30 mam się zgłosić w Limerick na wywołanie. każdy kolejny dzień to masakra , jeden dzień teraz to jak tydzień. kurde dostaje jakiejś schizy a mała ma na to wykichane bo jej tam dobrze. juz nie wiem co mam robic żeby to jakoś przyśpieszyć