reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

karolinka, Aga, Gliwa gratulacje serdeczne raz jeszcze!

ja miałam termin na wczoraj i jeszcze nic

widze, ze beti jeszcze przede mna ;-) trzymam kciuki!

kurcze czemu to tak jest że termin wywołania mam dopiero na 21 sierpnia

to podaja termin wywolywania? kiedy? no i jak to wyglada? maz sie mnie pytal czy wtedy moze ze mna od razu zostac?

i doskonale cie beti rozumiem. ja mam termin na 19 i tak sie nie moge doczekac, ze chyba bede pedzic do szpitala wraz z pierwszymi skurczami ;-)

reklama
Anineczko w sumie bardzo fajnie zareagowala....myslalam,ze bedzie bardziej zazdrosna ale nie:)razem ja juz dzis kapalysmy,chce sie bawic z nia,zaglada,glaszcze ,caluje.....w sumie bardzo milo zareagowala:)

Hej dziewczyny :) Ktora z was miala cesarke w Rotundzie bo dzidzia sie nie obrocila?Jak to wyglada?Do ktorego tyg czekaja?Bylabym wdzieczna za odpowiedz.Pozdrawiam

a mi znow cisnienie szaleje.. zmierzylam sobie cisnienie a tu 150/101. wzielam prysznic i juz lepiej nieco 132/92 i pol godziny pozniej 139/94 :/
Tichonku ty pamietasz jakie mialas, ze cie zostawili? (chyba ty mi mowilas, ze mialas problemy z cisnieniem?)

karolina OGROMNE GRATULACJE!!!

Josia ja problemów jako takich z ciśnieniem nie miałam:sorry:Zawsze było super prócz wizyt w szpitalu:confused2:Na tej ostatniej,po której mnie zostawili miałam 170/100:baffled:
Myślę,że gdybyś pojechała z wysokim ciśnieniem do szpitala i powiedziała,że się obawiasz o dzidzię to pewnie by Cię już zostawili:tak:A jeśli masz do tego obrzęki nóg to już na pewno:tak:

no zobaczymy co dzis powiedza. takiego wysokie jak ty nie mialam, ale mam skoki cisnienia. z drugiej strony polozna mowila, ze jak mam bole podbrzusza w trakcie mierzenia cisnienia to moze ono byc wyzsze, a mnie brzuch bolec nie przestaje :/ dzis w nocy to prawie w ogole nie spalam.

a stopy fakt jak dwa paczki - ale to od poczatku ciazy...

suzi ja rodzilam na drohedzie, ale mysle zeprocedura wszedzie ta sama...i mi to proponowali ale sie nie zgodzilam(nawet dyskusji nie bylo) powiedzialam ze chce cesarke a mialam ja robiona w 39t2d.
hehe zle przeczytalam myslalam,ze tez proponowali Ci obrocenie dziecka :)

Karolinka-jak bedziesz miała chwilę to zmień suwaczek,bo az się przeraziłam jak ten 42tydzień zobaczyłam;)))
Josia-czekam na wieści,i oby wsio w porzadku było:)Mów im prosto z mostu co Cię niepokoi:)

reklama
Do góry