reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
Josia-a może to i lepiej,że dzielnie czeka...ale doskonale pamiętam jak się już chce Maluszka przy sobie(a nie w sobie)...a po spacerku i kąpieli polecam miły wieczór z wykorzystaniem męża))
josia
Mama Josia
a po spacerku i kąpieli polecam miły wieczór z wykorzystaniem męża))
lubiczanko, tez o tym myslalam, ale tak mnie "dol" boli, ze to ostatnia rzecz o jakiej mysle :-( brzucho boli bez zmian (zmienia sie jedynie natezenie bolu - ale to na pewno nie skurcze) i czop odchodzi, jakby chcial a nie mogl. do tego potrzebuje pomocy, zeby wstac, polozyc sie czy nawet przekrecic z boku na bok. ogolnie, chyba oficjalnie mam dosc.
ale lazienke i gore domu sprztanelam!
karolinka85
Zaangażowana w BB
Hej laski sorry za moja dluga nieobecnosc- wszystkim rozpakowanym gratuluje!
05/08/2011 O GODZINIE 13:54 PRZYSZEDŁ NA SWIAT MOJ SYNEK MARCELEK (CC) Z WAGA 3300.
U nas wszystko ok, ale narazie za porody dziekuje hehe moja cc opoznila sie o 6h,welflon zakladali mi 6 razy,a w kregoslup wkuwali sie 8 razy,az przyszedl lekarz i zrobil to jak trzeba za 9 razem brrr.Najwazniejsze,ze moje sloce jest ze mna- jest przeuroczy i przekochany!
05/08/2011 O GODZINIE 13:54 PRZYSZEDŁ NA SWIAT MOJ SYNEK MARCELEK (CC) Z WAGA 3300.
U nas wszystko ok, ale narazie za porody dziekuje hehe moja cc opoznila sie o 6h,welflon zakladali mi 6 razy,a w kregoslup wkuwali sie 8 razy,az przyszedl lekarz i zrobil to jak trzeba za 9 razem brrr.Najwazniejsze,ze moje sloce jest ze mna- jest przeuroczy i przekochany!
biola
szczęsliwa mama
Ogrome gratulacje wszytskim mamusiom rozpakowanym_))Hej laski sorry za moja dluga nieobecnosc- wszystkim rozpakowanym gratuluje!
GLIWA
Fanka BB :)
Karolinko Wielkie Gratulacje z Narodzin syneczka.Dużo zdróweczka dla Was.
Ja dzień wczesniej urodziłam Igorka.
Ja dzień wczesniej urodziłam Igorka.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
karolina , aga gratuluję :-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek.....
my juz w domku
dziekujemy za gratulacje.....
a to opis mniej wiecej jak sie to potoczylo
no i szybko poszlo....w czwartek w nocy okolo 1 pojechalismy do szpitala bo mialam krwawienie....caly dzien jakies tam skurcze mialam ale niezbyt specjalne poprostu byly....na izbie porzyjec zbadali i powiedzieli ze rozwarcie na 4 cm ...czekalismy na miejsce na porodoce do 6 rano....ja lezalam troche chodzilam po sali i kucalam coby rozwarcie postapilo ,bo boli nie bylo specjalnych.....no i poszlismy na porodowke z rozwarciem na 5 cm....ja zadowolona usmiechnieta bo nic mnie nie bolalo.....przebili mi wody i sie zaczela jazda.....niby dlugo porod nie trwal bo okolo 1 godziny ale masakra jak bolalo i jakos tak ciezko bylo....ja tylko na gazie ale dobrze ze chociaz to mialam....tym razem tak sie sztachalam ze odplywalam normalnie.....moj maz spisal sie na medal.....baaaardzo mnie wspieral i gdyby nie on nie wiem jak dalabym rade....
aha...nie peklam ,nie nacinali nie zszywali wogole nic....wiec znow mi sie upieklo
my juz w domku
dziekujemy za gratulacje.....
a to opis mniej wiecej jak sie to potoczylo
no i szybko poszlo....w czwartek w nocy okolo 1 pojechalismy do szpitala bo mialam krwawienie....caly dzien jakies tam skurcze mialam ale niezbyt specjalne poprostu byly....na izbie porzyjec zbadali i powiedzieli ze rozwarcie na 4 cm ...czekalismy na miejsce na porodoce do 6 rano....ja lezalam troche chodzilam po sali i kucalam coby rozwarcie postapilo ,bo boli nie bylo specjalnych.....no i poszlismy na porodowke z rozwarciem na 5 cm....ja zadowolona usmiechnieta bo nic mnie nie bolalo.....przebili mi wody i sie zaczela jazda.....niby dlugo porod nie trwal bo okolo 1 godziny ale masakra jak bolalo i jakos tak ciezko bylo....ja tylko na gazie ale dobrze ze chociaz to mialam....tym razem tak sie sztachalam ze odplywalam normalnie.....moj maz spisal sie na medal.....baaaardzo mnie wspieral i gdyby nie on nie wiem jak dalabym rade....
aha...nie peklam ,nie nacinali nie zszywali wogole nic....wiec znow mi sie upieklo
B
beti2223
Gość
Gratulacje dla rozpakowanych !! ja miałam termin na wczoraj i jeszcze nic :-( córci jest dobrze w brzuszku ;-) kurcze czemu to tak jest że termin wywołania mam dopiero na 21 sierpnia jak ja nie wytrzymam do tego dnia i chce mieć córcie już dzisiaj :-)
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Beti tak jest,że urodzic możesz nawet i w 42 tygodniu,to normalne,termin porodu jest orientacyjny +- 2 tygodnie ;-) już bliżej jak dalej.
Karolina gratulacje :-)
aga a wiesz,że mój drugi poród też był szybszy ale bardziej męczący,ciekawe jak będzie za 3 razem
No ale teraz to się nacieszaj córcią,a jak Maya reaguje na siostrzyczkę?
Karolina gratulacje :-)
aga a wiesz,że mój drugi poród też był szybszy ale bardziej męczący,ciekawe jak będzie za 3 razem
No ale teraz to się nacieszaj córcią,a jak Maya reaguje na siostrzyczkę?
Podziel się: