GLIWA
Fanka BB :)
Katrina a gdzie Ty mieszkasz w IRL.Napewno jedno USG Ci zrobia w szpitalu.Mi zrobili USG w szpitalu na pierwszej wizycie,a tak to jezdziłam prywatnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NO no tichonkowa opisuj koniecznie powspominamy troszeczke::-)a ja to nie wiem do tej pory gdzie jest porodowka w rotundzie czy ona jest na tym pietrze co sie lezy po porodziejosia nie dostajesz skierowania do porodu,po prostu jak Cię złapie,jedziesz,wbijasz na izbę przyjęć i na dole,na przeciw recepcji kładą Cię pod KTG na 40 min.a dopiero potem na porodówkęNo chyba,że coś nie tak wyjdzie na wizycie kontrolnej to wtedy albo od razu zostawiają albo dają skierowanie,że za kilka dni masz się stawić na oddziale
Właśnie mi się przpomniało,że miałam opisać swój poródJutro opiszę,obiecuję bo wiem,że przede wszystkim Ty byłaś ciekawa jak to jest w Rotundzie