Hej dziewczynki,
dluuuuugo mnie nie bylo, pol dnia nadrabialam czytajac co tam u Was sie dzialo i widze, ze dzieciaczki juz za chwileczke na swiecie beda
))
Dziekuje Wam za pomoc w zwiazku z posciela dla dzidzi, kupilam w Polsce i jestem zadowolona. Ponadto kupilam 3 metry flaneli w misiaczki i zamierzam sama tez uszyc jeden komplet poszewek - coraz lepiej idzie mi szycie na maszynie wiec pora na dzialalnosc niemowleca ;-)
Josiu mam ten sam problem z "tenteges", bo libido leci na leb na szyje, a jak jest wysokie, to boli i czuje sie jak dziewica again! Cos Ci doradzono w tej kwestii?
karolinko wspolczuje w zw. z maternity :/ dobijaj sie o swoje, skoro Ci sie nalezy.
aga_irlandia kiedy w ogole szpital robi te testy na cukier? w ktorym tygodniu? Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po Twojej mysli, tym bardziej, ze jestes doswiadczona mama. Zazdroszcze pieciu babeczek, kocham duze rodzinki :-)
Przy okazji blagam Was o rade - leze i cierpie na rwe kulszowa. Ciagnie mnie bol okrutny z kosci ogonowej, poprzez posladek lewy i lewe udo. Strasznie kluje, nie moge stac na lewej nodze, chodze po domu jak pirat z drewniana noga ;-( powinnam isc jutro do szpitala w zwiazku z tarczyca, ale nie wyobrazam sobie siebie czlapiacej po ulicach.. jakies sposoby na to cholerstwo?