reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

Dziewczyny ja mam dwa porodu za sobą a właściwie można powiedzieć że dwa i pół :eek: za drugim razem miałam CC ale po 16 godzinach porodu w tym 1,5 godz partych i kolejne pół godz partych gdzie mi nie kazali przeć bo mnie szykują do cesarki :baffled: ale oba porody wspominam z sentymentem ( pierwszy trwał od środy 17 do piątku północy:sorry: w pl rozwarci mi stanęło i ni jak nie chcieli interweniować:wściekła/y:) ale jeżeli chodzi o rekonwalescencje po porodzie to ani jedno ani drugie mi jakiś trudności nie przysporzyło a wręcz po cc było mi chyba lepiej bo te rwące szwy i niemożność siedzenia po naturalnym to nie dla mnie ;-) tylko od razu mówię nie zgrywajcie bohaterek po cc jak wam dają środki bólowe na początku to brać :sorry: ja zgrywałąm gierojkę i pierwszy dzień się ruszyć nie mogłam ale jak się przełamałam i wzięłam leki to od razu śmigałam jak szalona :-) a na następny dzień i prawie bez leków się obyło później to już tylko doraźnie ;-) kurde ja już bym mogła rodzić następne gdyby tylko mój chciał echhhh :-D:-D:-D

reklama
Witam!

Boze jaka jestem wsciekla-Ci debile z socjala mi napisali,ze mi sie macierzynski nie nalezy pffff i co ja od stycznia 2011 robie-a debile od stycznia mi chorobowe placa na ktorym jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bylam sie dzis odwolac-myslalam,ze mnie krew zaleje pracuje w 1 firmie od 2008 mam wszystkie skladki a ta banda **** mi takie numery robi!:wściekła/y: Normalnie wyjde z siebie i stane obok!

Karolinka wspulczuje ale tak to juz z nimi jest:((((
Pauletta ja moge rodzic ale tylko przez cc:)))chociaz moj R tez juz nie chce ale nic nigdy nie wiedaomo ,moze kiedys w przyszlosci jakas wpadka nam sie trafi ,niby z wrozb wychodzi ze 4 chlopakow mam miec:))))

Karolinka wspulczuje ale tak to juz z nimi jest:((((
Pauletta ja moge rodzic ale tylko przez cc:)))chociaz moj R tez juz nie chce ale nic nigdy nie wiedaomo ,moze kiedys w przyszlosci jakas wpadka nam sie trafi ,niby z wrozb wychodzi ze 4 chlopakow mam miec:))))
:szok::szok::szok:OMG!Chyba bym oszalała:-D:-DJak mi się trzeci trafi to nie dam P już więcej:-D:-D:-DAle nie powiem,że mi się jeszcze córeczka nie marzy:sorry2:Ale nawet jeśli to za conajmniej 3 lata,tylko,że ja już będę za stara i leniwa na dzidzię:baffled::-D:-D

No to też będę wtedy tyle miała:-pAle ja bardziej stawiam na to,że będe już wtedy za leniwa:-D

ano no to chyba ze tak:-D
ja tak mysle,ze to juz nasze ostatnie bedzie,ale zarzekac sie nie bede ,bo roznie bywa:-Dteoretycznie nie planuje wiecej....no i nie zamierzam wpadki zaliczyc,bo jakos do tej pory nam sie nie zdarzylo,wiec mam nadzieje,ze tak pozostanie;-)

a tak poza tym ,to musze w koncu spakowac torbe do szpitala,coby byla juz ready:)

Aga,Tichonek-ja się zarzekałam,zapierałam i co?i lada dzień mi 4D wyskoczy;)
Karolinka-nie popuszczaj łosiom...co za chamstwo:(((

reklama
Do góry