Karolinko, trzymam kciuki za pomyslny "obrot spraw"
wiesz,że w ten weekend jest zlot babyboomowych mamus???
lubiczanko, no tak, tylko, ze ja wlazlam na forum po weekendzie.. masz link do watku moze, nie moge znalesc?
Sylcia, witam serdecznie!
Agus, w Blanchu jest fajny sklep z zabawkami edukacyjnymi dla dzieci, kurcze nie pamietam jak sie nazywa ale ostatnio tam kupilismy prezent dla Babla znajomych na chrzciny
a "chodziaki" i itp sa w argosie
Agus a co do brodawek - polecam masc Maltan - ja sama stosuje od miesiaca. a z brodawkami mialam podobnie - najpierw zrobily sie suche, a potem leciala z nich siara (na szczescie w nocy tylko). Maltan mozna dostac w kazdej polskiej aptece internetowej bez recepty
czy wam tez sie robia potowki na brzuchach? ja mam wysyp od wczoraj i do tego z dwuch zrobily mi sie male ranki - bo popekaly. wiecie czym mozna to smarowac?
no i jest stanowczo ZA GORACO! nie sadzilam, ze kiedykolwiek to powiem mieszkajac w Irlandii
do tego maly sie rusza we wszystkie mozliwe strony i daje znac ze jest - leze na prawym boku - niewygodnie mu, na lewym - nie wygodnie, na wznak - znowu mi nie pasuje. no i zdecycdowanie nie ma "parcia na szklo" - za kazdym razem jak zaczyna wariowac chce go nagrac - a ten jak nazlosc udaje, ze go nie ma. wylacze kamere - zaczyna znowu. uparciuch
nie moge sie doczekac piatku. Jedziemy z J. do Tramore na weekend poudawac przed swiatem, ze nas nie ma. ostatni wspolny, spokojny, wolny weekend
no i 40 dni do przyjazdu "mamusi"...