reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

GASTONE NO JA 36 latek SKONCZYLAM w marcu:-D

i przytakuje Lubiczance, przy wiekszej ilosci dzieci jedno w ta czy druga strone nie ma znaczeniea wiekszego:)

ja choc zdrowa nie jestem i ciaze sa ryzykowne to walke podejmuje:) lubie duza rodzine i zawsze tak jakos fajniej jest.....wiadomo,ze lekko tez nie jest .ale kiedys super bedzie jak kazda do nas z rodzinami bedzie przychodzic:)bede miala gwarno .oj bede:-D

a tak poza tym w piatek znow test na cukier mialam.,....po niedzieli beda wyniki i na bank beda do mnie dzwonic.....mialam glukometr i mierzylam sobie sama,,.....ech.......chyba beda gorsze niz poprzednie....:zawstydzona/y:no nic....poczekamy zobaczymy........

reklama
Aga-oby jednak tak zle nie było-trzymam kciuki...co do rodzinki to ja z doświadczenia wiem jaka to radocha-każde Święta,uroczystości w gronie rodziny-dużej rodziny to najlepsze co mnie mogło spotkać(a jestem 9ta w kolejce:)))

Gdzie jestescie Dziewczęta??????????????????????????????????????? ?

ja niedawno wrocilam ze swoim J. z Tramore. niby wypoczeta a spiaca. w hotelu byl pub i jakas baba darla puche pol nocy wlasnie pod tym pubem. za wszelka cene probowala zwrocic na siebie uwage towarzystwa...

Lubiczanko - WOW. ja mam jednego brata. i wystarczyl mi za cale "stado" :-) ale trojke bym chyba chciala miec ;-)

jutro ide na badania kontrolne do szpitala. i znowu pewnie bede siedziala 2h zeby mi brzuch zmierzyli :-p
chociaz bede chciala pogadac z polozna.. o seksie. nie dosc, ze moje libido jest zerowe to jeszcze jak mi sie w koncu "zechce" to nic z tego bo boli jak cholera. wiec w ogole nie wiem czy do gina nie isc?

Gliwa-a widzę,że po tyle samo rodzeństwa nam Rodzice zaserwowali-ja mam 5braci i 3siostry:)))
Josia-kiepsko wyszło z tą baba,ale mam nadzieję,że i tak miło czas spędziliście:)Co do bólu,to czytałam,że to całkiem normalne...ale jeśli Cię to niepokoi to zapytaj najpierw może jutro na wizycie...co do chęci-miałam tak samo-ostatnio mi się poprawiło;)))

Aga ja bylam pewna ze ty mpj rocznik jestes!Hmmm..
No coz i tak nie wiele mlodsza jestem bo 34:-)

Gliwa pogratulowac wielkiej rodziny!Ale wam zazdroszcze.Ja mam brata ale kOntakty miedzy nami takie sobie.
Nie jest zle tylko moj brat ma druga zone i te jego kobity maja nie rowno pod sufitem i rodzina dla nich nic nie znaczy..

reklama
Gliwa-ja też na kontakty nie narzekam-są świetne:)Też się cieszę,że miałam to szczęście wychowywać się w takiej Rodzince-w takim klimacie:)
Gastone-ach ci bracia i ich nie zawsze fajne partnerki-skąd ja to znam;)))
Josia-udanej wizytki:)

Ostatnia edycja:
Do góry