reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

reklama
Aguś to będzie też fajne na prezent dla dziewuszki,która uczy się chodzić:tak:To jest taki pchacz i wózio w jednym:-) : Buy Fisher-Price Stroll Along Baby Walker - Pink. at Argos.ie- Your Online Shop for .

Polecam ta lale z wozeczkiem corcia dostala na pierwsze urodzinki od znajomych(co prawda zaczela chodzic przed 1 urodzinami) ale do tej pory lubi sie bawic tym wozeczkiem

Fajna tez jest zrafa z pilkami z fisher price albo stoliczek uczniaczek rowniez z fisher price

O jak fajnie ze tu zajrzalam! Ja wlasnie mysle co kupic dziewczynom na roczek i juz wiem!
Ja myslalam o tym pociagu tylko nie wiedzialam czy praktyczny:-)
I kupie pociag a lale z wozeczkami kupi ciocia i wojek bo nie znaja sie na zabawkach i pytali sie co wiec im podsune temat.

Sloszym-dzięki za cynk;)w tesco odkryłam mix żurawinowego z malinowym-jest dużo bardziej znośny:)
Karolinka-jak tam wizyta?Jakąś relację proszę;)))
Aguś-i na co się w końcu zdecydowałaś?
Gastone-fajnie kiedy goście,którzy się nie orientują tak podpytują-często dublują coś,co dziecię już ma-a w takim przypadku nie ma takiej opcji:)

reklama
no w zasadzie jeszcze nic ale chyba skusze sie na ten fotelik różowy ale najpierw chce go zobaczyc jak dokladnie wyglada

Do góry