josia
Mama Josia
Kurde zanioslam te papiery na macierzynski ciekawa jestem co mi przysla i czy zaczna cos wymyslac-bo ja mam takie szczescie glupie
tez wyslalam. na razie dostalam pismo, ze otrzymali i zarejestrowali zgloszenie. decyzja bedzie soon
Agus, wydaje mi sie ze twoj facet moze skladac o One-Parent Family Payment i FIS ( Family Income Supplement) - nie musicie byc malzenstwem.
i jak dziewczyny mowia - szkoda, zeby cos przepadlo. niech sie chlop twoj dowie - najlpeiej w citizen info albo SW.
Karolinko - bedzie dobrze
Igorek super imie moja psiapsiola niedawno urodzila i ma malego Igorka
karolinka, moze mamy ta sama znajoma - rodzila w lutym ;-)
dzień dobry
co taka cisza tutaj?
dziewczyny lato poczuly i wybyly ;-)
wrocilam do robo dzis i mowie, ze musialam odpoczac bo sie cholernie czulam. to uslyszalam, w odpowiedzi od jednej z dziewczyn, ze "przeciez na odpoczynek to ja bede miala 6 miesiecy platnego urlopu"... no i dobry humor poszedl sie... nie powiem co. wkurzaja mnie takie teksty, ze nie wiem.
wczoraj tez mialam dzien "bez kija nie podchodz". Psu sie dostalo, J. sie dostalo, do tego naszlo mnie na "wyrzuty", wiec wolalam sie zamknac w sypialni i udawac, ze spie...
J. mnie probowal udobruchac shake'iem z McDonalds'a i dopiero mu sie udalo przepysznym obiadem i drapaniem po brzuszku :-)
sama siebie nie poznaje. jestem nerwus, ale teraz to sama siebie sie boje czasem. powiedzialam Jackowi wczoraj, ze jak tak dalej bedzie to jego mama bedzie wolala jezdzic z nim do pracy niz siedziec ze mna w domu (nie zebym sie nie ucieszyla gdyby tak bylo
Miałam o tym pisać, ale nie jestem modem to się nie wtrącałam
sie wystraszylam, ze znowu popierdzielilam watki
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)